Guest b3n0v #1 Публикувано 9 Юли, 2005 Ами пак се обади мойта Хонда, само че не за стария проблем(смених датчика)!Не пали от всеки път!Като дам на контакт и жълтата лампичка не изгасва и не се чува горивната помпа да поема бензина!Днес след 20-ия път чух как помпата поема и веднага запали(и работи като часовник)!Но когато не пали лампичката си свети и не се чува помпата!По принцип изкара 16-та грешка( Fuel Injector System),но това ми казаха че е за дюзите(няма логика)!Съмнявам се в помпата!Понеже не съм от София,кажете каде да намера подходящо място да си реша проблема(сигурно Омбре за когото става дума във форунма)! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #2 Отговорено 9 Юли, 2005 И според мен Омбре може да ти помогне. Трябва да му се обадиш, за да се разберете предварително щом не си от София. Ето ти адреса: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #3 Отговорено 9 Юли, 2005 Почти 100% е релето пробвай , така като не иска да запали да я удариш отдолу под волана някъде ( където няма да се счупи нещо от удара разбира се ) и ще изгасе , предполагам . А тактиката я видях на Беджи от Ямбол на CRX-а и проработи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #4 Отговорено 9 Юли, 2005 Почти 100% е релето пробвай , така като не иска да запали да я удариш отдолу под волана някъде ( където няма да се счупи нещо от удара разбира се ) и ще изгасе , предполагам . А тактиката я видях на Беджи от Ямбол на CRX-а и проработи абре Тино, издаде на Бенджи имобилайзера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest KATADJIQTA/RAZBIVACH/ #5 Отговорено 9 Юли, 2005 ахахахахаха баси и майтапа на мен пук така ми са изгасяха фаровете понякога кат карах и са полу4ава6е гадно примерно изван градско 140 км/4 и са 4удисх ко да праи6 и са оказа реле само 4е при двигателя и при мен не става6е с удари под краста Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nta #6 Отговорено 10 Юли, 2005 абе хора, че е от релето, от него е ама не знам що трябва го ритате и други каратета да му прилагатерелето се сваля, отваря се и се припояват спуканите спойки с най-обикновен поялникобщо ми отне 30 мин, вече 2 години не съм имал проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest i4o #7 Отговорено 10 Юли, 2005 Някои може ли да ми каже каде се намира това реле новата ми кола има сьщия проблем и с удара се оправяp.s.ще я постна и нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nta #8 Отговорено 10 Юли, 2005 ето от тукhttp://www.markl.f9.co.uk/howto/electrical.../main-relay.htmаз намерих как да си оправя релетосамото реле се намира в краката на шофьора, трябва да махнете капака който покрива всичкидано ви помогне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest i4o #9 Отговорено 13 Юли, 2005 special thanks 10x на всички.оправих си проблема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове