Guest MIYAMOTO #1 Публикувано 9 Юли, 2005 В Спортна зала има някакво изложение на което могат да се видят тези две коли.Незнам до кога продължава но събота и неделя 100% ще са там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #2 Отговорено 9 Юли, 2005 Нама ли някой да направи снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest group4dam #3 Отговорено 9 Юли, 2005 az 6te napravq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Emo #4 Отговорено 10 Юли, 2005 Прощавайте за въпроса, ама нали съм нов още сред хондите, та какво ще рече това +FRV? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #5 Отговорено 10 Юли, 2005 Прощавайте за въпроса, ама нали съм нов още сред хондите, та какво ще рече това +FRV? Това ще рече че можеш да видиш и двата модела коли,както S2000 така и FRV. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest koki #6 Отговорено 10 Юли, 2005 Прощавайте за въпроса, ама нали съм нов още сред хондите, та какво ще рече това +FRV?Един от най-новите модели на Великата марка.Направи си труда и разгледай някои от сайтовете на HONDA , има го даже и в Българския Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Emo #7 Отговорено 10 Юли, 2005 (Редактирано) Мерси за отговорите момчета. Все пак между буквите има и тире. Редактирано 10 Юли, 2005 от Emo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Emo #8 Отговорено 10 Юли, 2005 Пропуснах да ви питам. Къде искате да ви кача малко снимки с "напомпани" хондички? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове