Wardog 25 #1 Публикувано 26 Ноември, 2008 Продавам зимни гуми Continental ContiWinterContact. Размер 195/65/15. Гумите са мн. добри. Имат грайфер може би за 2 сезона, но това е според мен. Всеки си има различни виждания. Който има желание може да ги види. Също така при желание мога да кача и снимки. Цената е 160лв. Ако някой има интерес да пише ЛС Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wardog 25 #2 Отговорено 26 Ноември, 2008 забравих да кажа, че става въпрос за 4бр. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rockDrive 12 #3 Отговорено 27 Ноември, 2008 няма да е зле да качиш снимки и да кажеш какъв е DOT-а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wardog 25 #4 Отговорено 27 Ноември, 2008 Запазени до сряда (03.12) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wardog 25 #5 Отговорено 4 Декември, 2008 Гумите са отново на пазара Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vaskata Vass 14 #6 Отговорено 5 Декември, 2008 Гумите са много добри.Просто на мен не ми станаха на колата...Успех с продажбата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dilqn_Mitev 6 #7 Отговорено 5 Декември, 2008 Колега даи инфо за гумите,коя година са произведени ? И снимки ако е възможно... Поздрви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wardog 25 #8 Отговорено 5 Декември, 2008 Гумите са много добри.Просто на мен не ми станаха на колата...Успех с продажбата.Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове