Jump to content

Recommended Posts

Здравейте колеги искам да ви попитам някой знае ли размерите на фланци за джантите искам да си направя обаче ми трябват размери широчина, диаметър размер на дупките за болтовете стъпка на резбата на болтовете, ще съм много благодарен на някой колега ако ми даде размери :) благодаря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Up ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги искам да ви попитам някой знае ли размерите на фланци за джантите искам да си направя обаче ми трябват размери широчина, диаметър размер на дупките за болтовете стъпка на резбата на болтовете, ще съм много благодарен на някой колега ако ми даде размери ;) благодаря.

Koлега, отиваш на стругар или фрезист и му казваш "Искам фланци за гумите" , той ще ти измери междуболтовото разтояние на джантите и ще те пита колко искаш да ти излизат гумите. И ще ти ги направи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за съвета колега но аз мога да си ги извъртя на стурга и сам и този който ще ги прави трябва да има и преза и струг :rolleyes: иначе няма да стане та питах някой знае ли колко ще е гъбаритния размер това ме интересува ширината я зная и растоянието м/у болтовете също го зная трябва ми Фи-то на фланеца благодаря предварително ако някой има и може да премери да ми каже

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти защо не си измериш диаметъра на главината ? :unsure:

Редактирано от sebulba

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found