Jump to content
Guest surr3a1

Срещи

Recommended Posts

Guest surr3a1
Публикувано (Редактирано)

Абе пичове аз ли съм само дето му се струва че тея срещи нашите са супер ама супер нарядко?На БМВ са 2 пъти на седмица !!!Има ли други като мен които да искат да се виждаме сяка седмица?Или такива които имат нужа от съвет и помощ почесто...(И както някой каза в края на месеца съм на пълно червено с паричките....)Ако е така дайте отговор...Техните срещи са на Еко на България...(преди моста закъм НДК) мисля че са добре там... има място и е яко...Някой?

Редактирано от surr3a1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest De Puta Madre

Абе пичове аз ли съм само дето му се струва че тея срещи нашите са супер ама супер нарядко?На БМВ са 2 пъти на седмица !!!Има ли други като мен които да искат да се виждаме сяка седмица?Или такива които имат нужа от съвет и помощ почесто...(И както някой каза в края на месеца съм на пълно червено с паричките....)Ако е така дайте отговор...Техните срещи са на Еко на България...(преди моста закъм НДК) мисля че са добре там... има място и е яко...Някой?

С теб съм.Два пъти месечно е нормално.!!!:hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Колега , идвай към Пловдив бе :thumbs1: тая седмица има среща :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Даааа бе?! Че нали ще си омръзнем?! Аз с жените си се виждам по на рядко :thumbs1::hondarulez: Твърдо против съм повече от 1 път месечно. Друг е въпроса, ако има желаещи да гледаме Ф1 заедно - ама това не се брои за среща! :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Ами значи ре6ено... който иска идва който не иска не идва...И 3ма да сме пак добре стига да има полза...Който иска да предложи кога...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Ами значи ре6ено... който иска идва който не иска не идва...

И 3ма да сме пак добре стига да има полза...

Който иска да предложи кога...

Еми според мен, ще е най-добре да се събираме втората и последната неделя от месеца :thumbs1:

П.П. Наистина срещите са доста рядко, а и като цяло са доста кратки :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Аз днес за пръв път влизам във форума а карам Хонда от 1 година и се чудя каде се състоят срещите и кога . мерси предварително :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Аз днес за пръв път влизам във форума а карам Хонда от 1 година и се чудя каде се състоят срещите и кога . мерси предварително :hondarulez:

След час и половина има среща в Пловдив на полигона на гребната база :drunk: В София има среща всяка последна неделя от месеца . При всички положния , ако си постоянен посетител на форума ще разбереш :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Хм... ами аз предлагам някоя вечер да се съберем с искащите точно там на тоя ЕКО... мен мн ме изкефи... вечер е красивичко и атмосферата ми напомни на САЩ... събраните коли... хора мацки :starwars:))... абе нещо ми стана... разбирасе това е за мен...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

май все се намира някой на който му е рядко да се виждаме веднъж месечно, но незнам дали ще се събираме достатъчно хора веднъж седмично.....Предлагам официалните срещи да си останат така, а тези които искат да се виждаме по-често да ходим на ЕКО всяка сряда от 8-9 часа. Да си направим нещо като рАцер срещичка.... лафче до 10-11, разходка до бояна и т.н. Пък в неделя ще си е културната сбирка с по-улегнали хора :starwars:Аз лично ако правим такива сбирки ще идвам макс 2 пъти месечно, но пък лошо няма.... Незнам за другите, но такива сбирки няма да ме откажат да ходиа на тези в последната неделя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

на градските срещи обикновенно идват едни и същи хора. Може би трябва да се помисли за 2-ра Национална

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Браво на 1нет... точно това исках да кажа, но ти си го формулирал подобре от мен.Аз въобще не говорих за офицялната среща... тя си е казана с Указ :starwars:.Ина4е Сряда 2000-2100 е супер... малко инфо... проблеми наболели...някой може да дойде и да му се помогне... и такива неща...нещо като излизане Сряда ве4ер, но не с жените а с Хондите (това не означава 4е не трябва да има жени де :)))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Аз също съм за и без това всяко вечер съм в лагера така че ми е на 2 мин. път

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

в тази сряда 6те има ли :starwars:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Аз ще отида... ще взема и от фолиото ако някой си хареса евентуално...Към 2030-2100 на Еко на България... ако дойде някой дойде... и 1 човек да е, мен ще ми е кеф...:starwars:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

аз сам там 4е и без това трябва да се разберем понеже предлага6 интересни не6та :starwars:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Не съм сигурен дали ще мога..... абе ще гледам да мина за малко

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iXi

И аз отдавана имам желание да дойда на някоя среща.Ще гледам да дайда днес.Да видим давате ли моркови на новобранките.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Е споделете де. Какво стана, имаше ли народ. Съжалявам че не смогнах да дойда, но .... както се казва - Ще се видим другата сряда :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Ами да кажа бяхме 3ма :hondarulez:)) ама съм доволен... щотото си поговорихме и секи си каза нещо... на редовните срещи досега от никой нищо не съм чул...то валеше и предполагам 4е е изплашило народа... следващата сряда пак... иначе мястото рулира отсекъде... мн ми харесва...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iXi

Аз бях един от тримата и също съм доволен.Мисля че има какво да се научи на такива срещи - поне за новобранци като мен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

и аз бях там ,ядох пих и се веселих ;) беше готино .Следващата сряда пак ще сум там .А фолиото е много готино ,съветвам ви да си купите от него аз лично ще си купя . :hondarulez::thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo

Е Вие доколко бяхте там,защото аз дойдох към 22 и 5-10,зареждах,огледах се,не видях нито една хонда и палих.Къде бяхте спряли.? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Тази Сряда ще се събираме ли на ЕКОТО?Аз съм за среща и ще отида .Дано и някои друг да дойде. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo

АЗ идвам(точка) :) Ама Хайде "елате ми повече"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

И 3ма да сме пак добре стига да има полза...

Колеги много ми е куцо ама като се прибера кам средата или края на сптември ще наваксвам пук и имам доста снимки да показвам и доста неща понаучих които могат да са полезни ...Евалата и както се казва :"KEEPIN' IT UP"Впрочем явно някой от колегите имат скрити заложби а :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Е Вие доколко бяхте там,защото аз дойдох към 22 и 5-10,зареждах,огледах се,не видях нито една хонда и палих.Къде бяхте спряли.? :)

Много странно щото бяхме там до 2230 със сигурност... аз бях точно отпред... а и другата Хонда беш на още по-видимо място на самия вход.Разминали сме се... тази сряда със сигурност... лепнах карбона на предния капак и го срязах под гриловете :) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

И аз ще дойда :) тая седмица ,че със Суреал имаме делова работа :drunk: ( донеси от фолиото в червено и оригинален цвят ;) ще взема )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

ми айде прииждайте :drunk:със съриъл-а така и така имам да си лафя и да му гръмвам ЕЦУ-то :)айде в 8:30 или 9 да се видим.... аз ниама да съм за много дълго, но все пак

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...