Jump to content
steff

Моля ви помогнете има едно свирене което ме дразни!

Recommended Posts

да го определя като свирене и виене... чува се само на 4та , от 2к обороти нагоре , както и на 5та... мисля ,че не е от зимните гуми защото се чува само като подам газ , като пусна газта спира , натискам и пак се чува :rolleyes: какво е това кажете моля ви

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трудна работа с това свирене / виене... :rolleyes: Опиши някак звука, ако трябва го запиши, дай повече информация, за да може някой да се светне за какво става въпрос.А иначе предположението е за лагер в скоростната кутия, който под товар се обажда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно зъбните колела в скоростната кутия са сдали багажа - аз имах същият проблем с другата ми кола (Шкода Фелиция) и след като сменихме зъбно колело на пета предавка, всичко се оправи! Ако е само на определени предавки, трябва да се разглоби и да се види, дали не са се счупили зъбците :rolleyes: При всички случаи отиди при майстор, за да ти погледне колата - от гумите няма как да е, при положение че само на 4-та и 5-та има такъв ефект.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми колега неможе да е от зимните гуми, щом при натоварване на трансмисята се чува само, значи най-вероятно някой лагер си заминава

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...