Jump to content
Pagko

Термостат

Recommended Posts

Здравейте колеги искам да попитам от къде да си купя термостат за Civic-a ми D15B2 5ген. Нека който си е взимал от някой Софийски магазин да сподели марката, цена и от къде го е взел. Много ви благодаря предварително.ПП: ползвал съм търсачката, но ненамерих от къде да си го купя и каква марка да е :confused:Със Здраве Хонда фенове (тези коли мразят зимата :confused: )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами например от euro07. Обаче имат проблем с японските части-имат малко на японски производители, повечето са на европейски. За 15Б2 излиза Код Каталожен № Марка Артикул Цена магазин Нал. 1 1.880.267 1.880.267 EPS ТЕРМОСТАТ 78C (с гарнитура) 21,32 , лв. 2 6267.78 6267.78 VERNET ТЕРМОСТАТ 32,74 , лв. За VERNET казват че са лидери в областта, ма знам ли...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами например от euro07. Обаче имат проблем с японските части-имат малко на японски производители, повечето са на европейски. За 15Б2 излиза Код Каталожен № Марка Артикул Цена магазин Нал. 1 1.880.267 1.880.267 EPS ТЕРМОСТАТ 78C (с гарнитура) 21,32 , лв. 2 6267.78 6267.78 VERNET ТЕРМОСТАТ 32,74 , лв. За VERNET казват че са лидери в областта, ма знам ли...

и аз от тях купих моя и съм доволен :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В еврото има и термостати ТАМА за японски автомобили :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ТАМАта ми казаха, че са гадни защото отварят при по-висока температура. Мисля да си взема VERNET чух, че са хубави много

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Термостатите не отварят според кой каква марка е , а според кой на какви градуси отваря .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е същото де !!! както и да е :) взех си термостат може да се затваря темата.Много благодаря на всички колеги за мненията ви. Приятен ден от един истински HONDA фен ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...