nemeca70 0 #1 Публикувано 23 Ноември, 2008 Здравейте колеги някой ако може да помага.Както си карах и изведнаж ми потъна педала на съединителя след около стотина метра се оправи сам.Сега за момента работи но имам чуството че не наема както преди а боксува завравих да кажа че колата е сивик д14z3. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 23 Ноември, 2008 (Редактирано) Вероятно въздух в системата, опитай да обезвъздушиш.Другият / кофти / вариант е да се бъгва едната от двете помпи. Закарай я при Омбре !П.П. Сега видях, че си далече, закарай я в друг сервиз ! Редактирано 23 Ноември, 2008 от sebulba Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nemeca70 0 #3 Отговорено 23 Ноември, 2008 може ли да е от помпата или ще трябва да сменям сьединител Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nemeca70 0 #4 Отговорено 23 Ноември, 2008 колега благодаря за отговора само че аз съм от Бургас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #5 Отговорено 23 Ноември, 2008 (Редактирано) може ли да е от помпата или ще трябва да сменям сьединителПробвай с обезвъздушаването първо.Не е съединител, споко. http://forums.hondabg.com/index.php?showto...hl=Бургас Редактирано 23 Ноември, 2008 от sebulba Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pinci 0 #6 Отговорено 23 Ноември, 2008 Помпа е, огледай ги и двете коя е по-омаслена около оплътненията и я сменяй Има шанс и да е въздух в системата, но той за да е влезнал там, значи някъде има проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове