Ludia Max 0 #1 Публикувано 22 Ноември, 2008 По-обед започнах да си почиствам колата от снега.Запалих я да позагрее и включих парното да духа на стъклата.Докато си чистех чух странни припуквания.Помислих че е от гърнето но уви,когато влязох в колата видях че предния джам се цепи Стъжни ми се Някой има ли идея защо?И дали знаете как стои въпросът с преместването на стикерите?Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #2 Отговорено 22 Ноември, 2008 ще ти преместят всичко там където и ще си сложиш нов джам.това не е проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroHondata 188 #3 Отговорено 22 Ноември, 2008 Здравей колегаАз съм за смяна на предно стъкло за Сивик Седан- 155 лева струва стъклото със смяната, и 10 лева струва преместването на стикерите на новото стъкло. Стъклото е китайско или турско. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SVE_1986 72 #4 Отговорено 22 Ноември, 2008 Брат ми наскоро имаше същия проблем.Обади се на автостъкла ''КОБРА'',дойдоха на посо4ен адрес от него,свалиха спукания прозорец и монтираха мовия.Свалиха и всички стикери(винетка,застраховка и преглед)без никой да се скъса и ги сложиха на новия.Можеш и ти да си ги свалиш с топла вода и гъба,но е доста рисковано Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #5 Отговорено 23 Ноември, 2008 Най- странното е защо се пука джама?Няма причина само от заледените парченца, явно има някакво напрежение, а това е само при невидими леки изкривяванияМоже и да не съм прав, но джам се пука или при удар на колата, или при малки "шупли" от камъчета и после започва рано или късно да се пука, и не на последно място изправяния от стар удар и стъкло поставено под леко напрежение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B16A2 0 #6 Отговорено 23 Ноември, 2008 колега имаш ли пари всичко се сменя.. аз преди 2 месеца сменях 6 броя така че.. споко.. всичко ти слагат на мястото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ludia Max 0 #7 Отговорено 24 Ноември, 2008 Най- странното е защо се пука джама?Няма причина само от заледените парченца, явно има някакво напрежение, а това е само при невидими леки изкривяванияМоже и да не съм прав, но джам се пука или при удар на колата, или при малки "шупли" от камъчета и после започва рано или късно да се пука, и не на последно място изправяния от стар удар и стъкло поставено под леко напрежение.Преди може би около месец карах зад един камион и хвръкна едно камъче,чу се здраво но нищо му нямаше на стъклото.Може би е от това,странното е че се спука от най-долната част на стъклото? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slavkov_1984 3 #8 Отговорено 24 Ноември, 2008 (Редактирано) Мойто се спука само,както я бях оставил на паркинга го намерих спукано отдолу в ляво.Смениха ми го в Кобра 155лв.е стъклото 40лв.за слагане и 10лв.за стикерите.Ако имаш автокаско ще ти го платят. Редактирано 24 Ноември, 2008 от Slavkov_1984 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivo Koynov 12 #9 Отговорено 26 Ноември, 2008 Колега, имах подобен проблем преди известно време.Стъклото не може да се спука просто така - от само себе си, трябва да има някаква причина!Провери си добре уплътненията на стъклото и дали от някъде не влиза вода - дори и в незначително количество, може да причини големи щети. Сега през зимата проникналата вода се размразява/замразява, съответно създава големи напрежения там, където замръзва. Важно е монтжът на новто стъкло да бъде извършен както трябва, за да не се повтори следващата зима същия проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Manqk 1 #10 Отговорено 26 Ноември, 2008 Колега то е ясно че има някаква причина за спукването. Нещастие е,но обади се на автостъкла КОБРА и си оправи проблема.Може и да е от това което каза по горе за камачето преди извесно време,но знаели човек,неприятно е,но дано не ти се случва повече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове