Jump to content
rocnogap

Какви са признаците за наводнен двигател

Recommended Posts

Колеги какви са признаците когато колата се нагулта с вода ??? И какви са последствията , мисля че този вапрос е доста интересен и полезен на доста от нас? Мерси !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

биелка(счупена) дупка в блока някои буталце може да замине .. .с две думи целия блок..... (защото се получава воден удар)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

зависи кире ако е плувал като жоро да ама ако е засмукал малко дори ако е съвсем малко може и без поражения да е :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първото, което среща водата по пътя си е клапана. Ако той е горещ, попадането на студената вода върху него с голяма вероятност води до счупване или поне частично разрушаване. Много зависи на каква температура е бил двигателя за нивото на поражения

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бих добавил колегата да опише ситуацията и защо се съмнява !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ситуациата е следната , от нястото за халогена изкарана траба срещу филтера на Ф80 и от въздушната струя е навявало сняг по филтера и беше целия мокър . Двигателя работи перфектно без да се базикат оборотите но ми направи впечатление че е доста могър филтера.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

нищо му няма :thumbs1:))))аз говоря за литри вода а не за ... 1-2 грама :blush:))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти таман си го изпрал този филтър. Караи си колата и толкова.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хахахаха изпрал вика :bye: Жорко и той го поизпра с няколко литра вида :thumbs1: ПП: Колега карай си без да го мислиш и аз подкрепям колегите че на колата ти нищо и няма :blush: Само да добавя че има специални водни инжекции които впръскват много повече вода от колкото е проникнало в твоя двигател/ако въобще е проникнало /

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...