rocnogap 113 #1 Публикувано 22 Ноември, 2008 Колеги какви са признаците когато колата се нагулта с вода ??? И какви са последствията , мисля че този вапрос е доста интересен и полезен на доста от нас? Мерси ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #2 Отговорено 22 Ноември, 2008 биелка(счупена) дупка в блока някои буталце може да замине .. .с две думи целия блок..... (защото се получава воден удар) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #3 Отговорено 22 Ноември, 2008 зависи кире ако е плувал като жоро да ама ако е засмукал малко дори ако е съвсем малко може и без поражения да е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blueeye 0 #4 Отговорено 22 Ноември, 2008 Първото, което среща водата по пътя си е клапана. Ако той е горещ, попадането на студената вода върху него с голяма вероятност води до счупване или поне частично разрушаване. Много зависи на каква температура е бил двигателя за нивото на поражения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #5 Отговорено 22 Ноември, 2008 Аз бих добавил колегата да опише ситуацията и защо се съмнява ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rocnogap 113 #6 Отговорено 22 Ноември, 2008 Ситуациата е следната , от нястото за халогена изкарана траба срещу филтера на Ф80 и от въздушната струя е навявало сняг по филтера и беше целия мокър . Двигателя работи перфектно без да се базикат оборотите но ми направи впечатление че е доста могър филтера. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #7 Отговорено 22 Ноември, 2008 нищо му няма ))))аз говоря за литри вода а не за ... 1-2 грама )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #8 Отговорено 22 Ноември, 2008 Ти таман си го изпрал този филтър. Караи си колата и толкова. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #9 Отговорено 22 Ноември, 2008 хахахаха изпрал вика Жорко и той го поизпра с няколко литра вида ПП: Колега карай си без да го мислиш и аз подкрепям колегите че на колата ти нищо и няма Само да добавя че има специални водни инжекции които впръскват много повече вода от колкото е проникнало в твоя двигател/ако въобще е проникнало / Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове