Jump to content
alexa

Бихте ли подпомогнали на колега да си осъществи мечтата

Recommended Posts

"колега"activity,никои не ти иска парите и никои не ти иска мнението!

Аз с тоя човек съм се виждали и сме разговаряли и смея да твърдя,че "няма да си купи водка"!

Каква ти водка,масло трябва за хонделата :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз с тоя човек съм се виждали и сме разговаряли и смея да твърдя,че "няма да си купи водка"!

Каква ти водка,масло трябва за хонделата ;)

Мартооо!

Днес е твоя звезден час! Понеже съм стиснат по природа от рождение още - стинки не давам. Ама за масло ще ти помогна - предното дето беше в Х-са си го пазя и ще ти го дам на драго сърце. Само на 7000 км е !

Абе брат правилно ли разбрах, че дете е на път? Ако е така честито!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ся да са изпразня и аз.Казах го на Марти че темата не трябваше въобще да се пуска или да се поднесе по друг начин.Човека с тия кинти няма да си купи водка.Но дали е само там въпроса.Странна работа сме тва българите.Тия дето дадат кинти на добра воля ше ги пишем глупаци,тъй ли?А тия дето не искат да дават (никой не ги и кара!!!) си намират благородно обяснение що не дават...Както и да е.Аз му помогнах на пича не с кинти а с труд,ако мога ще помогна и с части щото човека е много повече ЛУД ФЕН на марката от много от вас,па макар и безпаричен.Айде със здраве всички.А,и за домовете за деца не ми излизайте с тия филми че и моето дете е от такъв дом и имам преки наблюдения колко пари се дават там...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ся да са изпразня и аз.Казах го на Марти че темата не трябваше въобще да се пуска или да се поднесе по друг начин.Човека с тия кинти няма да си купи водка.Но дали е само там въпроса.Странна работа сме тва българите.Тия дето дадат кинти на добра воля ше ги пишем глупаци,тъй ли?А тия дето не искат да дават (никой не ги и кара!!!) си намират благородно обяснение що не дават...Както и да е.Аз му помогнах на пича не с кинти а с труд,ако мога ще помогна и с части щото човека е много повече ЛУД ФЕН на марката от много от вас,па макар и безпаричен.Айде със здраве всички.А,и за домовете за деца не ми излизайте с тия филми че и моето дете е от такъв дом и имам преки наблюдения колко пари се дават там...

Не се напъвай брат..излишно е. Винаги ще има някой дето да бие контра..Ай peace!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много съм ти благодарен за помоща и за морална подкрепа и затова че дотътрихме ХОНДИЛАКА до нас!Просто нямам думи как да исзкажа искренната си благодарност!Черпнята е от мен!!!!Жив и Здрав!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каква ти водка,масло трябва за хонделата ;)

Мартооо!

Днес е твоя звезден час! Понеже съм стиснат по природа от рождение още - стинки не давам. Ама за масло ще ти помогна - предното дето беше в Х-са си го пазя и ще ти го дам на драго сърце. Само на 7000 км е !

Абе брат правилно ли разбрах, че дете е на път? Ако е така честито!

Да,дете е на път!Мерси!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стига сте се карали сега аман от простотии и безмислени пререкания в тоя форум, едни смятат че е правилно да се помага с пари или с труд, ок тяхно мнение, техни пари, тяхно решение, други като активити и шефа както и аз са на мнение, че не правилно по този начин да се прави, някак си наистина не ми седи редно. И аз от 4 месеца нямам кола, няма и да имам до пролетта най-вероятно, ама такъв е момента сега, какво да правим, събирам сега и това е. Нищо лично колега, Марто, даже всичко най-позитивно ти пожелавам и честито за бебето. А изказвания от рода "мнението си е твое ама никой не ти го иска" пък са абсурдни и неправилни да се казват, това е форум точно за да може всеки да си каже мнението по всички въпроси, сега че не ви харесват е друг проблем, ама не може всичко да е светя и рози и сички да тичаме да спасяваме света. А и приказки от рода на "той нема хонда ама е ПО БАМБАШКА фен на марката от сички вас" са смехотворни и излишни, няма как и кой да каже кой по-фен кой по-малко фен. Айде със здраве, и се радвам че си я зел и че ще я правиш да върви,. ;) Всичко най-добро от мен и късмет.

Редактирано от Animal

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

КОЛАТА Е НАЛИЦЕ,БЛАГОДАРЯ НА ТЕЗИ КОЙТО ПОМОГНАХА!МОЛЯ ТЕМАТА ДА СЕ ЗАКРИЕ ОТ АДМИНИСТРАТОРИТЕ НА ФОРУМА!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...