Jump to content
enviro

Оригинални игри за Playstation 1

Recommended Posts

Здр.колеги извинявам се че пускам темата тук/Бях си закупил едно PS1 от един колега и ми беше обещал че върви с 20игри подарък също така че имало и чип но уви бях излъган :rolleyes: Затова сега ме интересува някой дали продава Оригинални игри защото нямам намерение да се занимавам да поставям чип.Благодаря. :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чипа се поставя сравнително лесно, и се намира лесно. Струва има няма 2лв. Със сигурност ще ти излезе по евтино от дори една оригинална игра :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз наскоро носих един PS1 да го разкодират, 30лв ми взеха и сега си чете всички пиратки...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дайте тогава малко повече инфо ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Телефони за връзка от 9.30 ч. до 19.00 ч.:02 / 983 63 1302 / 983 16 010895 / 694 0710898 / 991 9770896/ 665 683Адрес:Сервизен център "Бушона" ЕООД 1504, София, ул. "Искър" 47.Ул. "Искър" 47 се намира в центъра на София между бул. Васил Левски и ул. Г.С. Раковски. Ул. Искър е съседна успоредна на бул. Дондуков

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, аз имам оригинални игри, но наистина ще ти излезе по на далавера ако си сложиш чип. Във Варна познавам един майстор, който е много добър и ще ти го сложи за има-няма час. Ако имаш път насам, пиши някое лично.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...