Jump to content
HEMA ABAHTA

Проблеми с акорд 99

Recommended Posts

Здравейте, Имам 2 проблема с моята англичанка . Задна дясна врата се заключи и сега не мога да я отворя с нищо ...Нито от централното нито от механизма . Питането ми е следното : Ако я махна от пантите има ли шанс да я отворя или евентуално нещо друго да ме посъветвате .Втория ми проблем е че ми изгоря единия халоген и се чудя как да го сменя - трябва ли да хода на канал или ... От поста ми се разбира, че съм ламер така че моля не се смейте ... много :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз имах подобен проблем за които дори писах.Само че мойта беше предна лява врата и влизах през дясната близо половин година защото всички "майстори" само ме гледаха умно и нищо.Тук във форума ми предложиха и на мен да я сваля от пантите но един болт който се пада под вратата не ми позволяваше.И аз направих следното свалих всички види които държат кората и ми остана само една която се падаше под гуменото уплътнение.За да стигна до нея трябваше да го махна.За да го махна първо махнах пластмасовия протектор така да го кажа в който влиза колана той е на едни щипки,после извадих уплътнението развих поледната вида,като кората остана само на щипките.И после аз сас риск да си счупя кората я дръпнах напред и нагоре рязко и тя излезе така че нямаше и една щипка счупена.След като махнах кората след половин часово ръчкане по бравата отворих вратата.На мен ми се беше преебала бравата,а те трудно се намират трябва да ти кажа.Докато не разбрах че ROVER 620 е едно към едно със моята хонда и бравата беше същтата за сносни пари.Незнам дали сам ти помогнал с нещо но се надявам да съм ти бил полезен поне малко.Айде и ако я оправиш пищи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...