R-Racing 86 #1 Публикувано 18 Ноември, 2008 Здравейте колеги имам следния въпрос който ме измъчва от няколко дена.... CONTROL BOX-a от б20а3 lude.... съвместим ли е примерно със control box-a от сивик d13b2 ? b20a3 - 2x carb d13b2 - 1x carb ?! Ако някой може да ми помогне или да ме упъти малко от каде мога да намеря такава кутия или някоя която е съвместима със dual keihin vf20 ? става дума за кутията в която влизат всички вакумни маркучета от карбовете... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #2 Отговорено 19 Ноември, 2008 никой ли си няма на представа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #3 Отговорено 19 Ноември, 2008 accord A20A1 , A20А2 някой запознат ли е дали имат такава кутия ? или пък Concerto 1.6 L ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #4 Отговорено 19 Ноември, 2008 Ако имаш предвид черната кутия с вакуумчетата БИ трябвало да са съвместими, но трябва да вакуумите да се наредят според карбураторите от прелюда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #5 Отговорено 19 Ноември, 2008 от кой двигатели знаеш ли точно колега ? F20A2 също трябва да има такава ? !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #6 Отговорено 19 Ноември, 2008 Според мен най-лесно ще намериш контролен модул(ЕЦУ) и контролна кутия от Д13Б2.И като закачиш маркучетата от контролната кутия направилните места по карбураторите и ще може да ги управлява ЕЦУ-то от Д13-ката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #7 Отговорено 19 Ноември, 2008 при d13b2 карба е 1 а при този случай са 2 ? дали ще окаже влияние това ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #8 Отговорено 19 Ноември, 2008 при d13b2 карба е 1 а при този случай са 2 ? дали ще окаже влияние това ?Не съм 100% сигурен - това да го изясним !!!, но...На практика компютъра от Д13 в комбинация с контролния модул от Д13 трябва дауправляват без проблеми дуал-карба,защото на практика ЕЦУ-то управлява едни и същи клапани(power valve,air leak valve,vacuum control,eacv...) и при двата модела.Виж тук(дай малко надолу): ЦЪК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #9 Отговорено 19 Ноември, 2008 Да ясно според това което прочетох би трябвало да стане ? но как да съм сигурен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #10 Отговорено 19 Ноември, 2008 Да ясно според това което прочетох би трябвало да стане ? но как да съм сигуренКолкото и да ми се иска не мога да ти дам категоричен отговор Напиши ми точно какви с какви части разполагаш в момента и аз ще се опитам да намеря информация на твойте части кое и от какво ще свърши работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #11 Отговорено 20 Ноември, 2008 Великото търсене и мислене по този въпрос беше решено......http://cgi.ebay.com/ebaymotors/88-89-honda...emZ200220075368 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове