slona 5 #1 Публикувано 18 Ноември, 2008 (Редактирано) здравейте интересува ме дали стабилизиращи щанги (предна и задна) пасват от други модели трябват ми за 6-та генерация хеч. оглеждах една 5-та но предните носачи са малко различни интересува ме имат ли разлики във размерите и евентуално ако има нещо за преправяне Редактирано 18 Ноември, 2008 от slona Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #2 Отговорено 18 Ноември, 2008 От нищо не пасват,а задна има само ВТИ модела Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
THE BEAST 0 #3 Отговорено 18 Ноември, 2008 Моето купе 5г има и задна а на крусника ми неговата 4г хеч и тя има и двете не са ВТИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #4 Отговорено 18 Ноември, 2008 Човека пита за съвместимост от някоя за 6-та........... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slona 5 #5 Отговорено 18 Ноември, 2008 а за носачите да имате идея че мисля да си правя малко допълнителни екстри и от 5-та ще са идеални за схемата която съм замислил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slona 5 #6 Отговорено 23 Ноември, 2008 някой не ги ли е мерил и по принцип имат ли разлика носачите за 5-та vti със нормални носачи освен дупките за биалетките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #7 Отговорено 23 Ноември, 2008 Мога да ти кажа каква е разликата м/у задните долни носачи на 5-та D15B2 и VTi.Тези на VTi имат дупки за захващането на стабилизираща щанга и външните тампони са по-големи , средния на аморт. е еднакъв.Иначе моята кола съм я катал и с заводските , които са като на VTi , после с такива от D15B2 и сега с VTi-ски. Значи са съвместими по принцип.Ама на 6-та дали стават ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове