Jump to content
ecs

Запитване

Recommended Posts

Та на вапроса са фара е разглобен играх си малко по един проект ... за фарчетата рефлектора се даржи на 3 болта единия от който е този на машинката за фаровете колко трябва да навия тези 3 болта на рефлектора до каи или има некво определение да са равномерно навити..... някой да сподели или ако знае да ме насочи благодаря предварително :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега болта, който ти е от вътрешната страна на фара ти е за регулиране на фара в посоки на ляво и на дясно.Него си го завърти до такова положение, че да не ти опира рефлектора в самия корпус на фара.От другите два болта, долния много трудно/почти не възможно/ ще го регулира след като поставиш фара.За него по преценка.Горния, който ти е на машинката регулира рефлектора на горе и на долу и него можеш след като поставиш фара да си го регулираш с кръстата отверка или имбус.Той според мен е най-важен и най-много ще ти се наложи да го въртиш.Погледни аз имам пусната тема за фаровете, но не си спомням, какво бях обяснил там.Прочети я дано да ти помогме.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

точно по твоя проект правя фарчетата но не си описал после как се реголира.. тук ми помогна такмо праснах от ватре стъклата рефлекторите не барзам да ги слагам намерих един сервиз днес не работеше утре ще отида пак да вида да им направя една баня на рефлекторите и да не ги барам повече :)дай идея за задните стопове освен пернаментен спреи/лак с какво друго или некав друг тунинг мерси предварително :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е сега мисля, че ти обясних как се регулират.

Тук вече се отклончваме малко от темата, кочто почнахме с регулирането, но дано модернаторите не се расърдят.Съжалявам.

До колкото разбрах си боядисал стъклара от вътрешната страна-грешка.

1.Ако не си направил добра основа за боята тя може да започне да се лющи и после пак да отваряш фара.

2.Дано да си си взел термо спрей за по-висока телмература/не, че знам вътре във фара колко градуса става, но ако не се лъжа обукновенните спрейове са до 80 градуса/.

До колкото за стоповете мойте са такива, но моята хонда е черна и така й отива.Това се прави като се олепи стопа с харт.тиксо и се остави само мястото което ще се боядисва.Обработва се с щурка на водно на 1000 за основа и след това се започваш със слоьовете черна боя до желания ефект.

Успех в начинанията.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами колега ползвам на Космос ако не се лажа спрей ... Черен/мат на 8хх градуса издаржа прасках си капака на главата не мраднала само че не стигна не6то нес ги огледах искат още веднъж да се минат...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...