Jump to content
Guest HONDA

Сивик 1.5-90кончета

Recommended Posts

Guest HONDA
Публикувано (Редактирано)

Абе хорица змея ми харчи като...кво да го правя..незнам не сум засичал разхода ама като отида от Банкя до София и ви казвам с око може да се види разликата в бензина...писна ми на секаде по 10-20 лв. на всека бензиностанция...кажете кво да я правя..мн.харчи гадта..обичм я страшно много ама ако си е такава по характер ще трябва да и тегла куршума...:angry: помогнете...

Редактирано от HONDA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Не е такава, този мотор е много икономичен по мой впечатления. На извънградксо е нормално да ти дава към 5-6 л. на 100, а в градско към 8 и нещо да кажем (зависи къде караш и как ти тежи крака).

Отиди на една пълна диагностика. Провери си свещи, кабели, филтри, ламбда сондата, провери и налягането на горивото, богата ли ти е сместта и колко. Абе абсолютно всичко. После след смяна на необходимите консумативи и пренастройка, няма да я познаеш. :angry:

п.п. На мен на предишната ми Хонда CRX ми се вдигна много разхода и то като не я настъпвах. Смених Лмбдата и заспа :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Markony

за кой двигател по-точно става въпрос?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

за кой двигател по-точно става въпрос?

Сигурно като твоя и моя :angry: А може и за VTEC-E , ама за него не съм сигурен , че е 90 коня

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

и мойта харчи толкова .....-като не слизам под 180 на магистралата-и така до София :angry: -..не се майтапя :angry: -много гори -направо ми се плаче :blink: ...сега има разлика в 90 коня Хонда и 90 коня други коли -само на Хонда бягат в една посока.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest target

Не се плаши все сме тъй мойта пък денем не гори '' СТОИ В ГАРАЖА НА РАБОТА СЪМ '' Ама вечер ела да видиш туй 10-20-30 лв ги гори и за престоя си през деня зависи кой номер обувки носиш демек как я юркаш апък то ХОНДА

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest target

Не се плаши все сме тъй мойта пък денем не гори. '' СТОИ В ГАРАЖА НА РАБОТА СЪМ '' Ама вечер ела да видиш туй 10-20-30 лв ги гори и за престоя си през деня. Зависи кой номер обувки носиш , демек как я юркаш , апък то ХОНДА БАВНО СЕ НЕ КАРА ТОВА СИ Е НИСКО ПРЕЛИТАЩ :angry::angry::blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Markony

Има една зелена буксичка под жабката....знаеш ли я?От там се пуска самодиагностикатана Еку-то.2 пин4ета има,даваш ги накъсо,подава6 контакт и броиш колко пъти ще мигне лампата на инжекцията.Казваш ми номер4ето и ти казвам кой дат4ик се е скапал...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

Е брато мерси ама не ми се дава на кусо ни6то по колицата..тя и без тва с тоя харч...ме съсипва сега да прецакам и друго..иначе много мерси за всички предложения колеги ае със здраве и мисля да и ударя една пулна диагностика както казва колегата ае !! 10X

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...