Jump to content
Джо

Проблем с централното заключване

Recommended Posts

Здравейте,дали бихте ми помогнали? Имам Хонда CRV 2002-ра. Имам някакъв проблем с цетралното заключване. При отваряне не ми отваря всички врати, а при затваряне съответно не ги заключва. Освен това на задната лява врата или на багажника, след като ги заключа на ръка - моторчето на заключването започва да щрака - ту отваря, ту затваря. При което пък ми се задейства алармата.Та въпросът ми е - дали можете да ми кажете какъв е проблема? И къде да ида да ми го оправят - препоръчайте ми сервиз или човк. Ако може да ми дадете и телефони и адреси ще е добре. Може и на лично съобщение.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много благодаря за отзивчивостта на всички.Странно е колко много мнения има за клатеща се седалка, за това с какво пудрим Уплътенията на вратите си, все въпроси от първостепенна важност...а няма нито един който да ми даде координатите на свестен майстор на централни заключвания.За съжаление от вас няма да получа помощ явно.Мога да ви дам съвет, да си намажете Уплътненията на вратите с глицерин или със специалните спрейове, които се продават ( елементарно е ), за клатещата се седалка - ами има си майстори ( ако сам не можеш да се оправиш, и ако знаеш разбира се читави майстори ).И т.к. съм разочарован от участниците тук - ще помоля админите да изтрият акаунта ми.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре, не се ли замисли че проблема ти може да е индивидуален? Всички мнения които получиш ще са наи много предположения. Докато не се отвори проблемната врата и да се погледне какво се случва всъщност, няма как да се разбере. Сам го каза, има си маистори. Намери най малкото някои които слага аларми, те се занимават и с централни да ти я погледне. Не е трудно нали?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

очевидно никой не може да ти помогне, това е нова кола все пак, иди или в Бултрако или в Люлин 2 срещу блок 212 има добър но нямам никаква идея дали ще ти свърши работа

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...