Ico Dimitrov 41 #1 Публикувано 17 Ноември, 2008 Колеги тарсих тема знам 4е има но аз не я открих ,така 4е да питам откаде може да се закупи термо лента искам да изолирам изпускателите .Преди време един колега спомена 4е имало някаква хубава и евтина производство ЕЛИН ПЕЛИН Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ganeca 2 #2 Отговорено 17 Ноември, 2008 Не знам за Елин Пелин, но знам за "Prospeed.bg", там продават но е около 100 лв. А иначе ако има някакъв аналог и аз искам да го знам.Между другото, колега, файдата от тая термо лента е въпросителна. Тук като че ли има положително мнение за използването й, но съм чел мнения в форума на VW например, където хората пишат, че само спомага за по-бързо ръждясване на тръбите и нищо повече. Имай предвид, че спортния колектор си е спортен колектор, независимо на каква кола се слага.Аз например ще слагам сп. колектор, но се отказах от лентата, като порових в нета. Не си заслужава да кихам толкоз пари за неизвестен резултат, така мисля аз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ico Dimitrov 41 #3 Отговорено 17 Ноември, 2008 Колега, тази дето 4етах от ЕЛИН ПЕЛИН била доста по евтина и мисля да пробвам 4е ина4е много жега в двигателния отсек .Абе то на ХОНДА нали са 4угунени нема кво да раждася пак спортните ми са нераждавеика и те няма как да ........... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ganeca 2 #4 Отговорено 19 Ноември, 2008 Неръждавейка, обаче лентата не трябва да пропуска и задържа влага. Иначе температура + влага = ръжда. При задържане на влагата винаги ще се ускори ръждясването. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #5 Отговорено 19 Ноември, 2008 Как точно на изпускатела ше се задържи влага Аз лично ползвам термо лента от въпросния цех в Елин Пелин,имат разнообразие на дължина на ролките както и на широчина. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #6 Отговорено 19 Ноември, 2008 Как точно на изпускатела ше се задържи влага Аз лично ползвам термо лента от въпросния цех в Елин Пелин,имат разнообразие на дължина на ролките както и на широчина.кажи как да си купим и ние и аз искам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dedovoto 7 #7 Отговорено 19 Ноември, 2008 Ставаме повече и повече... дайте кординати ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Preludisimo 1 #8 Отговорено 20 Ноември, 2008 А кои изпускатели трябва да се изолират? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Preludisimo 1 #9 Отговорено 21 Ноември, 2008 Кажете бе хора, че с акъл се бия какво да го правя моя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове