Jump to content
west bam

Харесах си фарчета

Recommended Posts

Колеги кои според вас фарчета да взема искам и мнение от вас колата ми е червена кой ще паснат по добре значи двуомя се между 2 модела ето ги и тях http://cgi.ebay.com/ebaymotors/88-89-HONDA...bayphotohosting http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HONDA-CRX-9...bayphotohosting дайте някакви мнения :lol: според мен черните ще седят по добре но оставям и на вас свобода в мненията :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен черните повече ми харесват . Ама има и друго , едните са 88-89г. , другите 90-91 , май там има фейслифт и може да са различни , нека някой по-запознат да каже.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да мойта е 91г и искам да разбера защото черните по ми харесват дали ще станат на мойта

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

опа няма ли компетенти колеги да кажат ще ми станат ли черните фарчета :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

според мен наистина по добре черните тъй като като сложиш тези лъскавите ще се набиват много яко на очи и ще се открояват като ненамясто.Според мен черните са по добър избор,ама то много зависи и от цвета на колата де .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колицата е червена мен ме притеснява дали ще станат тъй като пише за тях, че са за модел 88-89г а мойта е 91 дали ще ми влязат :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да мойта е 91г и искам да разбера защото черните по ми харесват дали ще станат на мойта

Бате не си търсил достатъчно качествено, ето ти за твойта, 91 г. хем и на много по-ниска цена от тези които ти си пуснал: 1. черни фарове сивик 91г.2. черни фарове сивик 91г.3. черни фарове сивик 91г. + черни мигачи 4. черни фарове сивик 91г. + черни мигачи + черни халогени за бронятаПазарувай смело и направи колицата хубавица. :huh: Редактирано от Animal

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бате не си търсил достатъчно качествено, ето ти за твойта, 91 г. хем и на много по-ниска цена от тези които ти си пуснал: 1. черни фарове сивик 91г.2. черни фарове сивик 91г.3. черни фарове сивик 91г. + черни мигачи 4. черни фарове сивик 91г. + черни мигачи + халогени за бронятаПазарувай смело и направи колицата хубавица. :huh:
Мерси за инфото колега :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е ще светне твоята хубавица с тия черните, хич не се чуди :) Успех и я снимай като ги сложиш!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

непременно ще я снимам тръгнал съм да я освежавав външно за гласчето се погрижих сега е ред на очичките а ги наглася но още чакам отговор от компетентни колеги дали стават фарове 88-89г на мойта 91г знае ли някой :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз неразбирам защо са ти фарове 88-89 ? Пуснал съм ти точно същия модел черни, точно като за твоята та даже с мигачи, имаш някакви в наличност ли какво ли ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да а и тия много са добри кадето си ми ги пуснал ама много пари ще излезнат а има едни същите като тези които си ми ги пуснал с 100 лв отдолу ама за 88-89г и за това питам дали може да ми станат на мойта смисъл аз мисля че са унифицирани тези фарове и биха ми станали но нека компетентните се изкажат дали ще ми станат :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

АЗ не съм "компетентен" ама си мисля че са същите, то и модела е нещо като фейслифт само, основно си е същият!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

АЗ не съм "компетентен" ама си мисля че са същите, то и модела е нещо като фейслифт само, основно си е същият!

Дано си прав колега само знам, че на мойта стават от рекс 2-ра генерация фаровете, но дано има някой компетентен кадето ще ми каже да ли тия фарове ще ми станат от 88-89г на мойта 91 :) Редактирано от west bam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде колеги няма ли някой който знае дали фаровете на 4та генерация 91г, биха станали на 88-89г аз мисля че са унифицирани за модела но нека някой по в час ми каже дали е вярно мойто предположение :spam:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Самия фар е еднакъв като размер с този на 88,89 ( преди фейслифта ), но е друго захващането. Трудно ще го сложиш, вземи си фарове за 90-91 и нямаш грижи, стават и от ЦРХ :spam:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи е трудно за поставяно но може така ли :spam:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...