Ghost_MC 0 #1 Публикувано 16 Ноември, 2008 Въпроса ми е следния.От скоро имам хонда сивик 1.5 16в '93г. и още не е обслужена даже,та скоро ще взема 1500 лева който искам да вложа пълноценно.в сервиза ми казаха че за смяна ми е тампони(цялата предница),накраиници,маншони и накладки,та се чудя колко ще ми струва това и след това какво да направя с останалите пари???/моля помогнете за да може колата да стане перфектна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
THE BEAST 0 #2 Отговорено 16 Ноември, 2008 Колега значи званиш на тел 0888342024 не знам как се казва човека ама прави тампони за сивик от Пловдив е (поне така мисля) и цените му са супер и качеството също! ще останеш доволен ГАРАНТИРАМ! Редкатирано от Al_Capone - безмислен цитат на предходен пост! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ghost_MC 0 #3 Отговорено 16 Ноември, 2008 непременно ще го потърся пък дано да е от пловдив защото ми е наблизо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове