Jump to content
Guest asen

Момчета, Help me!

Recommended Posts

Guest asen

Преди няколко месеца си купих въпросната кола, но по стечение на обстоятелствата се оказа в доста лошо състояние. Сега съм се заел да я стягам, но навсякъде по сервизите ме гонят, като видят двигателя. На едно място ми искат 500 лв за основен ремонт, но само за работата. Не ми се мисли как ще открия части за кола 82-ра година, а и на какви цени? Някой може ли да ми препоръча свестен майстор, който да не ми смъкне кожата от гърба. Влюбих се в тази кола, още когато я купих, жал ме е да я хвърлям. По возия няма равна.....Моля ви, помагайте. Става въпрос за Пловдив. По моргите една част няма...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Що не се поинтересуваш направо какви двигатели могат да влезнат в този кош и като алтернатива да си търсиш и цял двигател от някъде?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

аз знам каде няма да ти съдерат кожата- има в Пловдив морга за японски автомобили и съм виждал вътре много двигатели за хонда,няма да е лошо да погледнеш ако не част то направо цял двигател.Намира се след КАТ (до ТХВП) но от ляво.Продължаваш направо по посока софия и ще я видиш.малко след тхвп.ОБЪРНИ ВНИМАНИЕ НА ПИЧКИТЕ КОИТО ПРОДАВАТ ТАМ И МИ ПИШИ ПОСЛЕ!!! аз хода по някога само да им се любувам без да търся части

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

Всички които ме познават знаят че сам луд по мойта грозна грундирана и учукана бабичка, и ето че си имам конкуренция (най-накрая).БРАВО ПИЧ, трябва да има повече хора като теб и мен които малко по малко да стягад дъртите баби за да има и нещо класическо на срещите. :D:D:(:angry::angry::blink:;);) а за основен ремонт всички знаем каде трябва да се ходи.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest asen
Отговорено (Редактирано)

Блягодаря ви, хора, рядко влизам във форума, ама още сега отивам да проверя тая морга, стискайте палци. Решил съм да я правя жив звяр на всяка цена :angry: А може ли да микажете къде да намеря техническа информация, защото интернет едва намерих снимки, пък за инфо да не говорим. Проверих в Ауто дата. Там също има само основни показатели на двг-то и нищо повече.

Редактирано от asen

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...