TEHKO 49 #1 Публикувано 15 Ноември, 2008 здравейте снощи не ми се спеше и реших да си поразглобя колата и докато намествах едно реле за авариините нещо явно съм бутнал сега не ми светят авариините,мигачите .. не ми свете лампичката за инжекцията и за маслото включително часовника просто е иб@хти простотията.. не съм вадел и бутал никакви бушони просто си закачих единия габарит защото беше откачена буксата? естествено дано това не е проблема защото от както я имам за 1път закачам габарита мерси предварително на всички поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 15 Ноември, 2008 това че не си пипал бушони не значи че не е изгорял някой Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #3 Отговорено 16 Ноември, 2008 да днес ги изкарах сичките и се оказа че е от бушона за светлината на задна скорост смених го и всичко стана 6+ сега остана реле за мигачите да си купя а да отблежа не ми бачкаха и уредите по таблото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове