harpi 3 #1 Публикувано 15 Ноември, 2008 Продавам чисто нови плазмени километражи за сивик 6г. (96-00) японка, на цена 40 лв. Като, обърнете внимание на правоъгълниците на скоростомера, в които ви се показват изминатите километри, че са разменени и долният правоъгълник е малко по голям от горния, което не е фатално но малко от първата и последната цифра ще се скрива като това се отнася за горните цифри, а долните ще са си ОК! Това им е единствената забележка и за това цената е такава! 0888 25 27 60 - Боби Ето и снимки: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harpi 3 #2 Отговорено 17 Ноември, 2008 Цветовете се регулират със потенциометъра от синьо към зелено!Имат си и инструкции за монтаж, на англииски! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harpi 3 #3 Отговорено 21 Ноември, 2008 Последна бройка от тези! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spezov 63 #4 Отговорено 23 Ноември, 2008 Продадени са на мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harpi 3 #5 Отговорено 30 Ноември, 2008 Все още имам едни последни от тези ефтините, а иначе имам от тези но са на 110 лв! 120 лв. тези: И тези са за 5г. пак на 110 лв! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iskamvitec 0 #6 Отговорено 30 Ноември, 2008 искам за сивик англичанка 6 генерация имаш ли?можеш ли да ми намериш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harpi 3 #7 Отговорено 31 Декември, 2008 Имам още едни плазми за 6г. на 40 лв. последните!а за англичанка ще имам след 2 седмици! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове