Guest TTT #1 Публикувано 2 Юли, 2005 Здравейте приятели.Аз съм най-новия член на вашия клуб.Вчера се сдобих с Hoooondaaaa( както има в едно клипче,със представяне на марката) .Става въпрос за Accord 2000 F20Z1.Ще се радвам да чуя всякакви съвети и мнения за този автомобил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ALEXANDER 1 #2 Отговорено 2 Юли, 2005 Честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet #3 Отговорено 2 Юли, 2005 Аре честито и от мен -ROCK'N'ROLL Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest raldo #4 Отговорено 2 Юли, 2005 Честито.Пожелавам ти безброй безаварийни километри на наслада от шофирането на Honda. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #5 Отговорено 2 Юли, 2005 Честито! Аз не съм карал такъв акорд, но съм сигурен че колегите ще бъдат отзивчиви. Приятно каране (кефене) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW #6 Отговорено 2 Юли, 2005 Честито и добре дошъл. :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #7 Отговорено 2 Юли, 2005 Честито за добрата придобивка. Леки и безаварийни хиляди километра зад волана... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest buddi5 #8 Отговорено 2 Юли, 2005 4естито пусни му някоя сним4ица ако изка6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demonaz #9 Отговорено 4 Юли, 2005 Честито и безаварийно каране. Акордите рулират, голям, удобен, меко вози, сравнително пъргав за габаритите си. Честито, пускай някоя снимка, че ми е мерак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #10 Отговорено 4 Юли, 2005 Браво човече честита да ти е ! един съвет-некарай по бързо от скороста с която лети ангела ти хранител... ина4е и колицата си е екстра..трябва да и свикнеш и 6те ти е вярна до гроб..щото е хонда...не за друго ае със здраве... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #11 Отговорено 4 Юли, 2005 добре дошъл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest group4dam #12 Отговорено 5 Юли, 2005 Честита да ти е! Дай снимки да видим де Голямата си е голяма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest CHIPSI #13 Отговорено 6 Юли, 2005 браво на теб.... много харесвам този Accord ... да си го караш със здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове