Manqk 1 #1 Публикувано 14 Ноември, 2008 Здравейте,От доста време чета форума,но наскоро се регистрирах.От година и половина карам хонда,но наскоро се бласнах и сега продавам колата на части.Но не съм много ориентирам в цените и ако може вие да ми помогнете.Понеже хората ми званят,а аз незнам какви цени да има кажа.Колко пари мога да искам за тези неща:двигател(D16Y3),скоростна кутия,климатик,оборудвана врата,предно стъкло,калник,задна броня,фар,радиатор с перка,казанче за чистачките,казанче за хидравликата.Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Manqk 1 #2 Отговорено 14 Ноември, 2008 Забравих да напиша модела на колата. Хонда-сивик,англичанка-6г.95г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #3 Отговорено 14 Ноември, 2008 отвори тук - Продава части / аксесоари и си сравнявай кое колко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
styv 0 #4 Отговорено 15 Ноември, 2008 И аз ударих моита та ми трябжат някои чаркальци.пусни някакьв тел. на които мога да те тарся Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Manqk 1 #5 Отговорено 16 Ноември, 2008 имаш л.с. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Manqk 1 #6 Отговорено 9 Юни, 2010 благодаря за съветите.темата е за катинар. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове