Jump to content
Guest rusia

civic 5-та генерация vs

Recommended Posts

Guest rusia

Здравейте!!!аз съм нов в този така приятен сайт!изключително съм впечатлен от компетентните мнения и добрия тон!имам намерението да си купувам кола,като от нея търся бързина,икономичност,да не се троши много,приличен разход...!до преди месец /преди да открия този форум/мислих да си купувам golfIII,но нещо май вече не съм много сигурен!това,което ме интересува е какви са предимствата и недостатъците на honda civic/'96-98/ спрямо golfIII/96-98/ !Разчитам на вашето мнение!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ALEXANDER 1

Хондата е по-добра но и по-скъпа от голф 3зависи от парите с който разполагаш ако си събрал за 2-те от хондата ще си по доволен,много по доволен спрямо г3 пък и за кво питаш 99.9 процента от членовете на форума ще ти отговорят че хондата е твоята кола.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Годините които си посо4ил..... 1.Голфа е 92-97 един и съ6т определено не е икономи4ен,ся дали е бърз и здрав :) не изкам да говоря против марката.2.Сивика за който говори6 след 95г е ве4е 6-та генерацияПосле темата бърза и икономи4на е мн. спорна.Хондата е по -икономи4на(безпорен факт).За цените.....така като 4ета си приготвил около 6500 лв,на тия пари може6 да вземе6 Голф 3 2.0 16 150 кс,Хондата 6те е 1,4 :) Аз съм пристрастен ска4ай в Хондата.Ако се 4уди6 ко толкова ги хвалим тея Хонди разрови се из форума доста дискусии има особено за надежноста на 5 генерация(слаби места и предимства).Виж ко пи6ат колегите във WV forum :) Избора е твой успех!!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Ако ще си взимаш голф , то той да е дизел и то по желание нормален без турбини ;) Добър двигател , ако не се напъва и мъчи , икономичен , но не и бърз :) По-голяма кола от сивик-а , по тежка , повече харчи , може би и се чупи повече , не върви повече от сивика ( като изключим вр6 ) , но по-разпространена , ще се намират повече части , но не знам до колко по-ефтини :) За мен сивик-а е колата , карал съм голф 1.8 90 коня и не съм очарован , върви наистина , но няма тръпка :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg
Отговорено (Редактирано)

Колега незнам какви са очакванията ти като постнеш такъв въпрос ...имам предвид че :1.това е Хонда клуб и колкото и обективни да са хората тук все пак карат Хонда...2.сега , наясно си че голф-а не е сред най-обичаните автомобили в българия не заради друго ми че то куцо и сакато кара голф и това даде достатъчно лоша слава на хората който карат такъв автомобил (макар и да не е лош-а кола)3.аз имах голф-3 4х4 1.8 и ако трябва да съпоставя голф-а с Сивик-а ми 1.4 то с ръка на сарцето мога да отбележа че сам доста (в пъти) по доволен...4.сега имай на идея че за запазена Хонда ще се изръсиш повече отколкото за много запазен голф , но предполагам и колегите ще се съгласят че е по-добре да се качиш на хонда...Значи последното което ще кажа и това трябва да е наи-малкия ти довод е че цената на голф-а ще падне много по бързо и ако решиш да я продадеш след 1 година ще си доста назад спрямо ако по същия начин разглеждаме и цената на Хонда.Така че умната и успех в покупката... :):)

Редактирано от radio_manbg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Markony

И аз съм пристрастен,но съвета ми е да вземе6 кола за 4000 и за 2500 да я стегнеш....примерно Сивик 5 генерация.Спрямо Голф 3-ка е по-красив,перфектно ока4ен,вси4ки чаркове са 3-пъти по издръжливи ,а цената им е почти същата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...