BLAZE 1 #1 Публикувано 14 Ноември, 2008 Здравейте ,имам малко странно питане ,та чак ме досрамя да пусна темата в технически.Също така, се извинявам ако не съм успял да намеря инфо по темата.Колко може да варира масата на вратата на автомобил ?А на джип (от -до).Интересува ме ако някой има инфо за различни модели леки автомобили и джипове.Длъжен съм да кажа ,защо питам:Покрай желанието си (от доста време) ,да поставя Ламбо дорс на колата си,се зароди и идеята за такова студио.Тъй като услугата все още е доста скъпа и/или некачествена в БГ ,аз се заех да я разработя ,да я изкарам на светло и да я направя по достъпна .Китовете се произвеждат в чужбина ,по най-утвъдения на пазара дизайн,но по мой изисквания,а именно пружините да поддържат до 70кг (врата) гарантирано.Но чак сега се сещам ,че не знам дали 70кг е достатъчно за Хамър примерно или голяма луксозна кола.Моля отговорите да са преки към заглавието на темата .Официална тема ще бъде пусната месец декември след консултация с админ и модератор на форума.Мерси колеги ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #2 Отговорено 15 Ноември, 2008 горе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #3 Отговорено 16 Ноември, 2008 (Редактирано) Браво бе никои,нищо ... Редактирано 16 Ноември, 2008 от beneton4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове