Jump to content
BLAZE

Колко тежи вратата на кола?

Recommended Posts

Здравейте ,имам малко странно питане ,та чак ме досрамя да пусна темата в технически.Също така, се извинявам ако не съм успял да намеря инфо по темата.Колко може да варира масата на вратата на автомобил ?А на джип (от -до).Интересува ме ако някой има инфо за различни модели леки автомобили и джипове.Длъжен съм да кажа ,защо питам:Покрай желанието си (от доста време) ,да поставя Ламбо дорс :) на колата си,се зароди и идеята за такова студио.Тъй като услугата все още е доста скъпа и/или некачествена в БГ ,аз се заех да я разработя ,да я изкарам на светло и да я направя по достъпна .Китовете се произвеждат в чужбина ,по най-утвъдения на пазара дизайн,но по мой изисквания,а именно пружините да поддържат до 70кг (врата) гарантирано.Но чак сега се сещам ,че не знам дали 70кг е достатъчно за Хамър примерно или голяма луксозна кола.Моля отговорите да са преки към заглавието на темата .Официална тема ще бъде пусната месец декември след консултация с админ и модератор на форума.Мерси колеги ... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво бе :D никои,нищо ...

Редактирано от beneton4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...