Guest surr3a1 #1 Публикувано 1 Юли, 2005 Няколко дни пред фотошопа и ядове и сме готови: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #2 Отговорено 1 Юли, 2005 Well done dog Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #3 Отговорено 1 Юли, 2005 Евала, много ми харесва. Сравнително изчистено и приятно за гледане... Карбончето имитация ли е или си си купувал плоскости?Поздравления! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest surr3a1 #4 Отговорено 1 Юли, 2005 Карбона е на фолио... което се продава... ако някой има интерес... 15лв - 45/100смИмам син, 4ервен и 4ерен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z #5 Отговорено 1 Юли, 2005 Имаш? Ти ли го продаваш? Или от къде може да се купи? Трябва ми подобно фолио, но не точно същото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vario #6 Отговорено 1 Юли, 2005 Super mnogo si dobar a biali za crx mogeli da napravish i kakv tsviat sveti ilisi e standarten za kolata????????????????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest surr3a1 #7 Отговорено 1 Юли, 2005 (Редактирано) 1. Аз го имам и го продавам... Другите са: 4ервено... вместо сивото... и синъо вместо сивото.... 12.5лв (отстъпка за клуба) 45см ширина (цената е за 1метър). Дължината не е ограни4ена... Може да заема почти всякакви форми плътно... ако някой си вземе ще му кажа как става. 2. Могат да станат абсолютно каквито си искаш по цвят и десен км (както и самите цифри)... но как ще си ги сложиш виж незнам...там за горивото и темп понеже са 2 няма надяване... аз не съм вадил стрелките... ами малко циганско го сложих...(като за 1ви опит)... и понеже отзад е 4ерно... не си личи... но ако са бели... нали се сещаш какво правим . Светенето е стандартното... теа просто се слагат в/у оригиналните. Абе големия проблем е слагането... иначе каквото иска6... Пример (недовършен): Ако някой знае как точно се свалят стрелките.... Редактирано 1 Юли, 2005 от surr3a1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vario #8 Отговорено 1 Юли, 2005 Mgeli da napravish pak she go mislim kak da stane za slaganeto???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW #9 Отговорено 1 Юли, 2005 Много добре е станал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest surr3a1 #10 Отговорено 1 Юли, 2005 Може да се направи.. трябва ми снимка на км.. и размери... или напрво самия км свален...и идва6 да си избереш как го искаш... то видовете са 100ци... има да си избираме )) по поръчка на клиента се прави всичко...20-25 пари...то да стане хубаво... пък другото е лесно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vario #11 Отговорено 1 Юли, 2005 Ako sa biali km stava super i kato se slpji nenovo osvetlenie napravo zaspiva . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest surr3a1 #12 Отговорено 1 Юли, 2005 Акак се слага това неоново? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vario #13 Отговорено 1 Юли, 2005 Neznam kak stava oba4e sam to4no gledah go po edno frensko predavane za tunug tam imashe gragli lampi4ki niakvi spetsialni kadeto se slagaha ot zad lepenkite a ina4e moje da se slojat sini lapi4ki na miastoto na originalnite i gore dolo she stane . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове