loko_fc 0 #1 Публикувано 12 Ноември, 2008 Здравейте колеги искам да променя малко външния вид на моята хондичка като и сменя фаровете.Мойте са пожълтели и не ми се занимава да ги почиствам и т.н. пък и смятам че ще стане по-красива с тези фарове JDM style (колегата Animal ми ги предложи).http://cgi.ebay.com/ebaymotors/96-97-98-HO...emZ300266509407Искам да попитам има ли някой който е с такива ,ако може да сложи една снимка да видя как стоят на колата и дали светят добре ?Заслужават ли си според вас,защото след някоя друга седмица смятам да поръчвам от ибей ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
loko_fc 0 #2 Отговорено 12 Ноември, 2008 Благодаря на колегата andreshko за помоща. Много ми харесва как стоят пък и колегата няма оплаквания,смятам да си ги поръчам от ибей ,само да видя дали приятел ще ми ги поръча или някой колега от форума. Ето снимките които ми прати колегата: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
caesar 0 #3 Отговорено 12 Ноември, 2008 Колеги,Много хубаво стоят. Дано и да светят хубаво.Има ли такива и за англичанка Сивик след фейслифта? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #4 Отговорено 13 Ноември, 2008 Ако им сложи по един ксенон ще светят перфектно...иначе седят много добре! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sfu 3 #5 Отговорено 13 Ноември, 2008 (Редактирано) Този фар е без лупи и ако им сложи по един ксенон дали няма да опърли веждите на идващите му насреща? То е добре да му е светло на него, но все пак...А по темата: фара наистина изглежда мн добре. Заслужава си. Редактирано 13 Ноември, 2008 от sfu Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #6 Отговорено 13 Ноември, 2008 И колко ще ти излязат 2 ел. фара за Сивик-а? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
loko_fc 0 #7 Отговорено 13 Ноември, 2008 И колко ще ти излязат 2 ел. фара за Сивик-а?Питах колегата dian_kim (мисля че така беше ника)Той каза че може да ги достави за 133$ + 6$ кг. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
genchotur 0 #8 Отговорено 13 Ноември, 2008 И колко ще ти излязат 2 ел. фара за Сивик-а?Питах колегата dian_kim (мисля че така беше ника)Той каза че може да ги достави за 133$ + 6$ кг.ото ким мн неща съм поръчал и съм доволен не се замисляи момчето е коректно до колкото зависи от него самия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ANDRESHKO 29 #9 Отговорено 13 Ноември, 2008 С този фар ксенона направо праи ренгенови снимки в насрещното. http://forums.hondabg.com/style_images/hon...icons/icon6.gifhttp://forums.hondabg.com/style_images/hon...icons/icon6.gif Затова отива на црв-то. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #10 Отговорено 13 Ноември, 2008 На моята сам си ги направих черни и са едно към едно с тия които си показъл , цялата работа е някъде към 4 часа работа(отваряне(без да се троши фара) шкурене пръскане затваряне) и всичко на всичко 20 лева Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #11 Отговорено 14 Ноември, 2008 И колко ще ти излязат 2 ел. фара за Сивик-а?Питах колегата dian_kim (мисля че така беше ника)Той каза че може да ги достави за 133$ + 6$ кг.Що не събереш още малко и не земеш angel eyes ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
loko_fc 0 #12 Отговорено 14 Ноември, 2008 И колко ще ти излязат 2 ел. фара за Сивик-а?Питах колегата dian_kim (мисля че така беше ника)Той каза че може да ги достави за 133$ + 6$ кг.Що не събереш още малко и не земеш angel eyes ? Защото тези ми харесват,а пък и за angel eyes има най-различни мнения, кой доволен ,кой недоволен.А пък и тези се срещат по-рядко и в крайна сметка се спрях на тях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Avatar 1 #13 Отговорено 14 Ноември, 2008 (Редактирано) На моята сам си ги направих черни и са едно към едно с тия които си показъл , цялата работа е някъде към 4 часа работа(отваряне(без да се троши фара) шкурене пръскане затваряне) и всичко на всичко 20 лева Колега я разясни как става. Нещо упътване, насоки? Даже ако можеш една снимка да сложиш Иначе фарчетата не са лоши, но аз лично предпочитам лупи Редактирано 14 Ноември, 2008 от Avatar Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #14 Отговорено 15 Ноември, 2008 (Редактирано) ЕТО ТУК Е ОБЯСНЕНО КАК СТАВА А ето ги мойте преди и след Тука седят в кашоните на ейнджъл айс-а , и така занимавка Редактирано 15 Ноември, 2008 от GeFi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове