Avatar 1 #1 Публикувано 12 Ноември, 2008 Здравейте колеги,Интересува ме къде в София ще ме инструктирате да ида да си боядисам лявото огледалце? Наскоро ми го отскубна някой и благодарение на един колега от форума се снабдих с ново на доста прилична цена. Въпроса ми е не да намеря най-добрия бояджия, а по-скоро някъде където ще се навият да го боядисат (доста малък детайл) без много размотаване. И все пак да няма фрапираща разлика в цвета на огледалото и този на колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Avatar 1 #2 Отговорено 20 Ноември, 2008 Up Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #3 Отговорено 20 Ноември, 2008 Ами аз досега не съм ползвал такива услуги, но преди време горещо препоръчваха някой си Коце (за повече отзиви и адрес/телефон може да разгледаш Audi форума - там се кълнат в него. Подвизава се като lampard). Сега конкретно не мога да намеря темата в този форум, но ако не ме домързи ще я потърся по-обстойно. Намирал се някъде на ул. "Родина" (пусни си един bgmaps.com да се ориентираш; мисля че беше 12-те номер, ама да не те засилвам по пързалката). Някой друг, ако знае нещо повече... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Avatar 1 #4 Отговорено 21 Ноември, 2008 Много благодаря колега Ще го потърся и дано да стане работата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #5 Отговорено 22 Ноември, 2008 Много благодаря колега Ще го потърся и дано да стане работата Пиши отзиви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове