Jump to content
Guest REDPOWER

Как се сваля

Recommended Posts

Guest REDPOWER

Пичове как се сваля панела които е около копчетата за парното,авариините,шибидаха(този зад волана) на Сивик 5-та генерация? :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik
Отговорено (Редактирано)

Имаше преди около година такава тема, ама ме марзи да я търся.Ако теб не те ... открий я там доста май се беше писало.И ако не ти помогне темата ... на някоя среща че може и на извънредно виждане :ph34r: да ти споделя моя опит..................опа сега виждам че говориш май за цялото табло щото панела около копчетата за парното не същия с този на копчетата за шибидахае там не мога да помогна

Редактирано от Patrik

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Интересува ме целия панел които обгръща копчетата за парното,нагрев.на задното стъкло,този зад кормилото.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Аз 6ти споделя моя опит,на мен ми го сваля колегата ajj благодаря за което.На4и тоя панел се държи об6то на 10 бол4ета които са мн яко затегнати :ph34r: .Маха6 коп4етата за ел согледала 6ибедах,за халогени за нагреватела маха6 и бар4ето пред скоросния лост.После от легнало положение(главата ти остава под жабката)разкарай целия панел от който се комадва парното(жилата 2 бр,и мисля о6те 2 или 4 вин4ета)от тука нататък остават 10 гадинки,намират се в ъглите и около волана.Вярно има6е такава тема преди!!!!!!В нея някой каза 4е въпросния панел е хванат на 3 места :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stonez

ТРУДНА РАБОТА Е !АЗ СЬМ ГО СВАЛЯЛ И СЛАГАЛТРЯБВА ДА СЕ ДЕМОНТИРА, ЦЯЛОТО ТАБЛО, ДЕМЕК ДА СЕ СВАЛИ, ЩОТОБОЛТ4ЕТАТА СА МНОГО, И СА ЗАВИТИ ОТКЬМ ВЬТРшНАТА СТРАНА НА ТАБЛОТОНЯМА КАК ДА СЕ БРЬКНЕ ОТЬТРЕ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

SERVICE MANUAL :ph34r::ph34r::wacko::o:):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Тук в стъпка по стъпка ще видиш как можеш да разглобиш цялото табло, не само този панел. И мен ме чака някой хубав ден, искам да си смена крушките на панела с парното:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Успех :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

браво на демнон не знам дали може да се обясни по ястно от това :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Не говорим ли за долния панел

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Точно така за долния панел -големия става дума,иначе Демоне много ти благодаря за снимките.Ако някои го е свалял да даде едно рамо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

много съжалявам батка, не съм чел внимателно май :):) Ако някой добави и тези снимки дето искаш, ще имаме пълен мануал за разглабяне на всички панели по таблото на този Сивик :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Здравейте... както повечето са разбрали досега аз съм си доста ненормален и като почна да разглобявам нямам спирка... това са всички винчета на които се държи прословутия панел... общо 9 на брой.. не ме питайте как съм ги свалял в 11 ноща пред блока с фенерче в ръка...

Може и да не се сваля цялото табло... напипваш с една ръка и сваляш с другата... трябват 2 отверки... дълга и къса...

Ако има въпроси...знаете как да ме намерите.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

А жилата на парното не се свалят... там има само 3 винчета които са показани в поста на Демон-а...сваляш ги... и вече може достатъчно да се изтегли всичко, за да се свали панела....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Знаете ли обаче какво е лошото ;) че като го разглобиш и сглобиш започва всичко да дранчи и скърца :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Знаете ли обаче какво е лошото ;) че като го разглобиш и сглобиш започва всичко да дранчи и скърца :P

Не съм имал автомобил при който до сега да не се е случило. Трябва да си по-внимателен просто според мен и да не чупиш много като сваляш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Знаете ли обаче какво е лошото  :P  че като го разглобиш и сглобиш започва всичко да дранчи и скърца  ;)

Не съм имал автомобил при който до сега да не се е случило. Трябва да си по-внимателен просто според мен и да не чупиш много като сваляш.
Нищо не съм счупил , ама явно трябва да затягам по-яко болтовете ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

Знаете ли обаче какво е лошото  :)  че като го разглобиш и сглобиш започва всичко да дранчи и скърца  ;)

пробваи да го уплътниш с нещо,силикон?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

Знаете ли обаче какво е лошото  :)  че като го разглобиш и сглобиш започва всичко да дранчи и скърца  ;)

пробваи да го уплътниш с нещо,силикон?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

пробваи да го уплътниш с нещо,силикон???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Леле пичове ако не ви се налага спешно просто не се захращайте много е е...о,едвам сам го свалил със 100 зора. :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

Аз се бях опитал веднъж да го сваля но се отказах на половината.Иначе ме дразни, че най-дясната ми крушка не свети, а се чудех дали трябва да светят и ПЛЪЗГАЧИТЕ ??? :rolleyes: На някой да му светят?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nta

светят и още как :rolleyes: поне светеха известно време след като им смених лампичките, ама уви пак са изгорелисамо по междудругото, крушките се сменят поне на панела за парното без да сваляш цялата магария около негоне казвам, че е по-малка хамалогия - пак си вреш ръцете с отвертката на невъзможни места ама айде

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Аз се бях опитал веднъж да го сваля но се отказах на половината.Иначе ме дразни, че най-дясната ми крушка не свети, а се чудех дали трябва да светят и ПЛЪЗГАЧИТЕ ??? :rolleyes: На някой да му светят?

При мене свети вси4ко.Ако се навие6 да сваля6 панела вземи по 4итави кру6ки.Мойте ги напазарувах от AUTOTRADE

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрвейте колеги , искам и аз да попитам нещо свързано с парното . Като я купих си ба4каше без проблеми ,но след известно време лостчето за топло и студено започна да заяжда и като го понапънах се оправи но спря да духа топло според вас дали съм скъсал някое жило или просто е изгорял нагревателя ? Благодаря предварително за отговора :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...