Jump to content
sunny

как да си боядисам

Recommended Posts

Колеги,моля дайте ми идея как да подготвя и с каква боя да си боядисам пласмаси в купето!От предният опит нищо не се получи,грозна картинка!Може би проблема ми беше че ги пръснах със спрей от 10 лв :starwars:!!!Моля за идеи,че така е много грозно и ме дразни!значи пласмасите са- лайсната около дръжката на вратата,вътрешната за затваряне!Ръкохватката на вратата(Пак за затварянето),пепелника,капачето което закрива отделението за аудио касетите,под ръчната спирачка капачето което закрива болтчето,заден пепелник и въздуховодите които се намират отгоре на таблото(Малките които духат само към страничните прозорци а не централните които се въртят) :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

вземаш си един обезмаслител,един спрей-боя тея от 10лв и основа за пласмаси и малко много финна шкурка за да можеш да си оправиш старите глупости които си сътворил измиваш добрес вода,обезмасляваш,после пръскаш с основата и полагаш боята.лесно е и става добре :starwars: успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а накрая лак да сложа ли или няма смиъл?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега според мен е най- добре да ги свалиш, да ги изтъркаш хубаво с водна шкурка на вода, да ги изчакаш да изсъхнат добре, и зависи с какво искаш да ги боядисваш - със спрей за пластмаса/брони/ има черен, сив но са матови, пръскат се директно/без основа и лак/, ако искаш друг цвят, първо пластификатор-основа за пластмаса, боя и накрая 2, 3 слоя лак през 1 час, за да не се набръчка. Лака се слага за да предпазва боята и е хубаво да има повече от един слой. Не се бърза, няколко ръце по малко, защото ако се прекали става релефен. Също е хубаво да се прави в отоплено помещение, не много прашно, за всеки случай напръскай с вода пода преди да пръскаш. Успех, дано съм ти помогнал!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мерси колеги!!!А запознати ли сте дали тези всички неща може да се намерят под формата на спрей?Тоест в флакон да е и боята,и лака,и основата за пластмаси.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Спомни си какво казаха колегите тук :starwars:

Редактирано от tazzz

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичко има на спрей колега, потърси в бояджийските магазини....и Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хаха,перфектно обяснение със снимки!мерси колега!Мисля,че няма да имам проблем с тия пусти пластмаси вече :lol::starwars:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...