bat'koko 0 #1 Публикувано 10 Ноември, 2008 Здравейте колеги! В полезните теми намерих грешка 12,но моля помогнете защото ми е толкова зле английския,че едвам схванах,че става въпрос за някакъв износен рециркулатор ама нищо не ми стана ясно За какво служи това нещо и къде се намира? Благодаря и със здраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 10 Ноември, 2008 (Редактирано) 12 EGR - exhaust gas recirculation lift valve : това е клапан който като се отвори почва да върти изгорелите газове на 2-ра цедка. Грешката гласи (нещо от сорта) : " има спек с клапана който пуска газовете за 2-ра цедка" По принцип то там няма нищо освен един умрял клапан. Заради това виж да не би да се е извадила буксата, да неправи хубав контакт, да се е прекъснал кабел или поради незнайни причини да е изгоряла намотката вътре. малко снимков материал п.п. Моя съм го разкачил ама грешка не ми набива Редактирано 10 Ноември, 2008 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat'koko 0 #3 Отговорено 10 Ноември, 2008 Благодаря ти колега за указаната помощ! От 2 дни съм с инфоборд и винаги като дам на контакт ми излиза тази грешка.Чистя я и така до следващият път Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове