vlaladim 0 #1 Публикувано 10 Ноември, 2008 ЗдрастиПродавам двигател д16а8 свален от ровер купе на 120000 километра.Колата е карана в българия 2 месеца преди инцидента...Двигатела е свален и е още със скоростите...Давам го целия за 1300 лева без скоростите като това включва ЕКУ,двигател,съединител,кабелиП.С.D16A8-цата беше за моя седан 4WD, но имам оферта за друга кола и се отказах да работа над старата ми... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vlaladim 0 #2 Отговорено 11 Ноември, 2008 Пропуснах...Има си документи...Добавям в цената и гърнета + катализатора и тръбите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vlaladim 0 #3 Отговорено 15 Ноември, 2008 (Редактирано) коментар на цената, ако му трябва на някой...? искам да го махна ненужен се оказа... Редактирано 15 Ноември, 2008 от vlaladim Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
XplodX 1 #4 Отговорено 15 Ноември, 2008 коментар на цената, ако му трябва на някой...? искам да го махна ненужен се оказа...kolko konq e tozi a8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #5 Отговорено 16 Ноември, 2008 Search отговаря ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vlaladim 0 #6 Отговорено 17 Ноември, 2008 kolko konq e tozi a8122 коня е фабрично с катализатора...Без катализатор знам, че е 130, но май се сменят таблиците в ЕКУ-то за да е 130 к.с.Отново подчертавам на 120 000 километра е и е с нов ремък и масло!ЪП Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vlaladim 0 #7 Отговорено 19 Ноември, 2008 ех !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vlaladim 0 #8 Отговорено 5 Декември, 2008 1000 лева - Д.В.Г. , всичко с компютъра и жиците, делкото и изпускателните колекториИма документи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vlaladim 0 #9 Отговорено 22 Юли, 2009 Цена 700 лева за двигатела до края на месеца - трябват ми пари за нова кола. Thanks :!) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове