Jump to content
Guest KATADJIQTA/RAZBIVACH/

има ли защита?

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

много се валнувам дали мотора е защитен от късане на ангренажа?и ако има такава защита има ли зна4ение на колко оборота става мизерията /да 4укна на дурво на никому да не се слу4ва / а извинявам се много сбърках мястото на темата моля някой с възможности да я премести

Редактирано от KATADJIQTA/RAZBIVACH/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

ами за D16A6 и D15B2 знам че нищо им няма.... Бащата скъса на А6-цата и не беше ударила клапани.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Бащата скъса на А6-цата и не беше ударила клапани.

това не означава, че има защита ... и аз скъсах на D16A9 и не удари, ама си беше чист късмет!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest K1r1L

ти го скъсаи пък ще видиш защита:rolleyes:аз мисля че няма,но и да има ако се стигне до там....и защита може да не те опази

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

кире ти не даваи много акъли :rolleyes: 6тот няма да ми е до смях пук и не ми го пойелаваи 4е на 7000 рпм както си я ра4кам 6те стане вс на сол

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest K1r1L

ся да те СВЕТНА ивчо :rolleyes:естествено че мотора не е защитен от скъсване на ремакакакто в В ТВОЯ случаи не е сменен ремъка и както си я ръчкашна по 7000 об... рано или късно ня остане много от неямизерията може да стане и на 2000 оброта (просто шанса е по малък да има поражения)при по големи обороти по голямо натварвне (по големи поражения)помисли и сам ще се убедиш че има логика

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

за6то просто не смени6 ремака ако му е до6ло времето :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest genchotur

a dali na sashtia prelud f22a1 ima zashtita smenil sam si i dvata angrenaja no mi e lubopitno a pich ti zashto naistina ne smenish remaka az moite gi zeh ot distributora direktno po 50 leva sa

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми 6то и без тва я давам на ниска цена колата ся ко по4на да наливам пак пари в нея 6те остана о6те по набутан а пук и незнам дали е за смяна тоз ремак пук за да разбера трябва да разглобявам много а е ваоб6те да си кажа 4естно ме марзи да го разглобя да видя за ко става дума

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

спазарил ли си я ве4е ако не си даи малко инфо( цена ,година и тн.)колата тази от атавара ти ли е?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...