Jump to content
Guest kotev

камери KAT в София

Recommended Posts

Guest kotev

камери на KAT1. На бул. Н.Вапцаров пред Sofia Land и там където се съединява с Черни Връх - камерите са в 2-те посоки 2. На околвръстното пред McDonalds(посока Студентски Град) в края на разширението - камерите снимат в 2-те посоки 3. На Цариградско шосе пред Експо Центъра и Тойота - камери в двете посоки4. Хотел Хемус. Монтирана е на стълба на светофара, на който спирате идвайки от бул.,,Арсеналски,, към хотела. Представлява една голяма кутия и камерата е вътре. Има поставено и осветително тяло, което да осветява района на платното точно около стоп-линията, така че снимките ще стават хубави и ясни и през тъмната част на денонощието. Правели по пет снимки на кола.5. На бул.България между НДК и моста на бул.Витоша 6. Пред строителния техникум, която хваща ако минаваш по трамвайната линия.7. Ботевградско шосе - караулката на КАТ при разклона за Кремиковци точно срещу сервиз "Инкотар". Гледат посока Ботевград и Кремиковци.8. На бул.Сливница (посока Сточна Гара) точно преди светофара/кръстовището с Христо Ботев ако погледнете вляво (откъм реката), 10-15 метра преди светофара ще видите на един стълб (около 10 метра височина) една сива кутия която гледа към кръстовището.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

мамка им мрасна пак намериха на4ин да ни вземат пари4ките :cool::lol::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

От де го имаш тва инфо?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Лошо няма... трябва да се кара спред правилата.само дето не ми харесват ограничениата за скорост, но те тези камери не са такива, нали?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Кои от тях мерат за скорост?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

не съм забелязал някоя да мери за скорост, радар-детектора ми не пищи. Освен ако не използват друга честота/метод ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Освен ако не използват друга честота/метод ?

Като например V=S/T :dry::rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Навсяйъде редовно съм превишавал скоростта и до сега никой нищо не е изпратил :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam
Отговорено (Редактирано)

Във Велико Търново мерят!!!--- ама не съм чул някой да е получил честитка ---- аз лично съм го нарушавал онова 40 км/ч,ама нищо. Сигурно още не са ги пуснали --- а то май и законова база тряя --- тепърва ще се въвежда Може и да са с друга цел информационна--- задръстванията,ключови кръстовища и др.

Редактирано от group4dam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rox

Момчета :dry: сериозно е . Тази сутрин взех честитката на брат ми от пощата :rolleyes:. Резултата 30лв и 6 точки , от тая на НДК . Брат ми каза че снимката е станала супер . Така че по леко на тия места Zzz .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo

А,ако колата е на инвалид и той няма книжка.К'ви точки ще му вземат.Само глоба ли ще му пратят.Или конфискуват инв.количка. :rolleyes::dry: Как стоят тогава нещата.?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg
Отговорено (Редактирано)

Хора чудя се не е ли в нарушение на правата ни използването на такива камери защото в цял свят преди камерите има табели така че да ги видиш , което според мен може да доведе до дело в съда както и това с колите в който има камери...???

Редактирано от radio_manbg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kotev

От де го имаш тва инфо?

Тази информация се въртеше из нета, така че няма гаранция да е 100% вярна.Всеки сам си решава дали да и се довери.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

Момчета :dry: сериозно е . Тази сутрин взех честитката на брат ми от пощата :rolleyes:. Резултата 30лв и 6 точки , от тая на НДК . Брат ми каза че снимката е станала супер . Така че по леко на тия места Zzz .

е колко е ограничението там ?то няма никви табели . нещо не ми се кара точно по българия с 50

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Мой колега ми съобщи за още една - тунела към Люлин - по посока Център-Люлин снима в гръб! :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rox

(колко е ограничението там ?то няма никви табели . нещо не ми се кара точно по българия с 50)........... Ми точно толкова е ограничението , нали сме в града . коффффффти

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest crx-fan

Нема страшно не мерят скорост!!! Тая честитка дето си я взел е от мобилните групи но и те са преборими!!! Днеска се борих и с тех в КАТ и.... нищо ! Нито платих нито си дадох талончето!Ще се видим на следваща инстанция :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

е колко е ограничението там ?то няма никви табели . нещо не ми се кара точно по българия с 50

макс. по бул. България - 70км/чмакс. по бул. Цариградско - 220 ... оопс :rolleyes: 90км/ч, освен изрично обозначените места (60 - 80) :dry: Имайки предвид, че до 10км/ч превишение няма да те гонят за акт, аз си карам до +10 на горните цифри Zzz Спирали са ме с 55 км/ч ейтака от яд, че няма к'во да правят и даже не са се заяждали за скоростта, а само проверки на докс. и др.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

макс. по бул. България - 70км/чмакс. по бул. Цариградско - 220 ... оопс :rolleyes: 90км/ч, освен изрично обозначените места (60 - 80) :dry: Имайки предвид, че до 10км/ч превишение няма да те гонят за акт, аз си карам до +10 на горните цифри Zzz Спирали са ме с 55 км/ч ейтака от яд, че няма к'во да правят и даже не са се заяждали за скоростта, а само проверки на докс. и др.
Ти пък къде си чел/чувал/виждал за ограничение 70 км/ч ????правилника казва:в градовете - 50 км/чизвън градовете 90 км/чмагистрала 130 км/чсофия - цариградско - 80 км/чвсичко друго е табели, а аз такава със 70 не съм виждал :P)))))))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Ти пък къде си чел/чувал/виждал ...

:dry:

По-висока скорост по столичните булеварди

СОС разреши до 70 км/час по бул. "България"

Цялата статия - Тук! :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Това го знам от доста одавна. Незнам дали не са забранени тези неща. Ако те спре КАТ, може да го видят. Не е лошо някой с повече опит да каже.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest crx-fan

Ми нека го видят! Къде е казано че е забранено? Никъде! И аз се интересувам в БГ-то може ли да се купи?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo

Тези покривни плоскости може да се заменят също и с един спрей.Той прави покритие,което има същия ефект.Май не е доста скъпо(не повече от една бройка от тези табелки де).Някъде в tunning-bg.гледах да говорят за него,но така и не разбрах колко струва.Ако го има в България,може да си го вземем заедно и на някоя среща да си пръснем номерата. :ph34r::ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan
Отговорено (Редактирано)

Започва да ме яде съвестта защо ви го показах :ph34r:

Редактирано от Ognyan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Тези покривни плоскости може да се заменят също и с един спрей.Той прави покритие,което има същия ефект.Май не е доста скъпо(не повече от една бройка от тези табелки де).Някъде в tunning-bg.гледах да говорят за него,но така и не разбрах колко струва.Ако го има в България,може да си го вземем заедно и на някоя среща да си пръснем номерата. :ph34r::wacko:

Това е много по-добра идея. Тия плоскости, ако се разпространят по-сериозно ще станат най-крадения чарк от автомобила :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest crx-fan

Айде проверявайте и чакам идей!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...