Jump to content
Guest street_fighter

ЗА и Против Газта

ЗА и Против Газта  

161 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Guest joro_bul

CRX на газ ... кажи че се шегуваш, нещо чувството ми за хумор издиша днес, не можах да схвана майтапато наистина по-добре клио за 2000, че и газ ще си му сложиш и ще си го ръчкаш всеки ден няма да слизаш от негото кола не е само да се купи, трябва и да се поддържа - а CRX-а може и да е HONDA, но като за HONDA си е скъпа поддръжката. изобщо не е само бензиначовек трябва много добре да си направи сметката като купува кола, не да даде всичките си пари че и за 2 години напред да хлътне в дългове, и после да се чуди какво да я прави тази кола!

що ве Магнум ? карах CRX от94 до 99г и ако изключим срещата ми с една 200м мантинела за тоз период не съм имал никакви разходи , освен подръжката за 200000км които съм минал. а извинявай сменях феродов диск по принуда, щото на Пампорово скочих един камък голям колкото футболна топка и чупих кожуха на скоростите , та таман сам ги свалил и смених и диска. Та колега твой си е CRX- са мой си го праиш квото си знаеш,?! :) аайййй със здраве ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

аз съм твърдо против газта .според мен си е жива гавра с HONDATA но аз по принцип съм против всичко и против НАТО и против арабите и против кенииската федерация по лека атлетика и т.нт. ;):) абе слагаите газ щом ви е ефтино и не се косете ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

и аз съм против единствено ако излезе от завода на газ може :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

твърдо против, поне до 2.50лв/л. бензин :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lz2lps

Аз съм твърдо против газта. Моята Хонда е 101 коня и като гледам средно хачи между 6 и 6.5 и като сравнявам колко пари дават приятели за 100 км с газ, то на нас ни излиза едно и също. Още повече, че от Нова година май ще се вдига акциза на газта а на бензина ще намалее, така че газта ще стане още по-скъпа. А пък и една газова уредба (хубава) за пълна инжекция май е към 2000лв. По добре да си взема един хубав спортен филтър (по думите на производителите уж намялявам малко разхода - не че им вярвам).Твърдо за бензин. Против дизел и газ :D

Редактирано от lz2lps

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Против дизел

:D И защо така бе колега :D Икономично гориво което в последното десетилетие доста се разви и в момента е предпочитано пред бензина.Ако имаш в предвида това,че дизелите не са бързи....грешиш.Ще ти дам три примера:Пежо 306 tdi,Хонда Акорд 2.2 ctdi и Голф 4 TdiGti.Е тва последното ще ти разбие всякакви представи и митове за мудните дизели.Без Голфа другите съм ги карал и трябва дати кажа че нямат нищо общо с мудните дизели от преди 15-тина години ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

спор няма - бързи са, но на каква цена? За 1-2г при по-яко спортно каране на високи обороти така се разтракват, сякаш са по на 15г, а с нашата пословична нафта коли по на 2-3г вадят такива кълба пушек при натискане, че ми се отщява и да мисля за дизел :D Митът ,че дизелите са по-издръжливи от бензиновите двигатели бе тотално разбит след масовото им турбиниране, с цел да съперничат на бензиновите :D Мерси съм ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Моята Хонда е 101 коня и като гледам средно хачи между 6 и 6.5  :D

<{POST_SNAPBACK}>

Сори за офф-а,ама как ги правите тея разходи ба колега,аз и с най бабешкото си каране под 11/100 със 100-октанов бензин не мога да сваля ;):D В града имам предвид.

А за газта,не бих сложил по простата причина,че живея в малък град и трудно минавам повече от 15-20км на ден. ;)

Сега се сещам и за една случка преди време когато видях един на кръстовището да си гаси горящия двигател на ладата с одеяло,защото пожарогасителя му отказал.После се събраха хора и се оказа,че е скъсано уплътнение на испарителя.Доста опасничко ми се стори!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maskata

Сори за офф-а,ама как ги правите тея разходи ба колега,аз и с най бабешкото си каране под 11/100 със 100-октанов бензин не мога да сваля :):fun: В града имам предвид.

Недеи натиска педала на газта толкова много и разхода ще падне. Вие там в Сливен се дърпате на всяко кръстовище! :angry::) Когато се поява там се чуствам като на състезние :xmas:

се оказа,че е скъсано уплътнение на испарителя.Доста опасничко ми се стори!!!

За сигурноста на газовото зависи от това колко годишна е и кога за последно и е правена профилактика

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Митът ,че дизелите са по-издръжливи от бензиновите двигатели бе тотално разбит след масовото им турбиниране, с цел да съперничат на бензиновите ]

Спор няма в това което казваш,но от лични наблюдения съм на мнение че и последните бензинови мотори са :angry: (за европейските предимно става въпрос)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Аз съм яко против АГУ-то и напук на себе си карам яко на ГАЗ :angry:

Редактирано от slus4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Аз съм яко против АГУ-то и напук на себе си карам яко на ГАЗ :)

<{POST_SNAPBACK}>

....прекланям се пред теб :xmas:....човече....печелиш шампионата по себеотрицание....просто.....абе....:angry::fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Сори за офф-а,ама как ги правите тея разходи ба колега,аз и с най бабешкото си каране под 11/100 със 100-октанов бензин не мога да сваля :)  :angry:  В града имам предвид.

Недеи натиска педала на газта толкова много и разхода ще падне. Вие там в Сливен се дърпате на всяко кръстовище! :xmas:  :) Когато се поява там се чуствам като на състезние  :fun:

се оказа,че е скъсано уплътнение на испарителя.Доста опасничко ми се стори!!!

За сигурноста на газовото зависи от това колко годишна е и кога за последно и е правена профилактика

<{POST_SNAPBACK}>

прав си за това колега,ама аз гледам да не съм много от тия :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

Аз съм яко против АГУ-то и напук на себе си карам яко на ГАЗ :angry:

<{POST_SNAPBACK}>

Абе хората го казаха - срам на газ, ама по-срам да стои колата в бокса. На дълъг път и аз жуля на газ и се усеща по джоба (още ми е рано да нямам проблеми с цената на горивото), в града каквото дойде, ама изпитвам един вид душевен оргазъм като настъпя на бензин и респективно странно чувство на колонката с бензина вместо тази за газ...

А който иска на срещи може да пробва D15B2 на газ, не отказвам кръгче :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zhivko

ТУКА ПО ТЕМАТА НЕ ВИДЯХ НЯКОЙ ДА ПИШЕ ИМАМ ПРОБЛЕМ КАТО СИ КАРАМ ХОНДАТА НА БЕНЗИН??????ЗА РАЗЛИКА ОТ ЦИТАТА КАТО СИ КАРАМ ХОНДАТА НА ГАЗ МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ Е ВЕЧЕ ДА БЪДА ПО КОНКРЕТЕН ГАСТА СЪЗДАВА ПРОБЛЕМИ И НЯКОЙ АКО ИМА НЕРВИ МОЛЯ ГАЗАДЖИИ МНОГО!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The Penalty

ТУКА ПО ТЕМАТА НЕ ВИДЯХ НЯКОЙ ДА ПИШЕ ИМАМ ПРОБЛЕМ КАТО СИ КАРАМ ХОНДАТА НА БЕНЗИН??????ЗА РАЗЛИКА ОТ ЦИТАТА КАТО СИ КАРАМ ХОНДАТА НА ГАЗ МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ Е ВЕЧЕ ДА БЪДА ПО КОНКРЕТЕН ГАСТА СЪЗДАВА ПРОБЛЕМИ И НЯКОЙ АКО ИМА НЕРВИ МОЛЯ ГАЗАДЖИИ МНОГО!!!!

<{POST_SNAPBACK}>

Ъъъъъ може ли сега да го напишеш и на кирилица, че не ти се разбира много?!... :beer::fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...