Jump to content
Guest 1net

магазин за маркучи

Recommended Posts

Guest 1net

Колеги, търся магазин за маркучи и/или уплътнения в СофияСтава дума за следното: Искам да подменя част от маркучите по двигателя и за целта ми трябват маслоустойчиви и високотемпературни маркучи с вътрешен диаметър от 3 до 10 - 15мм.Допълнителен плюс ще е ако намеря различни цветове, хехе да си направя всички маркучи сини :rolleyes:Та кажете някой магазин с голям асортимент, където да отида и да си харесам маркъченца и да знам че всичко ми е на 6Мерси предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

И ако кажете за Пловдив също ще се радвам :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Моля който има информацията да я сподели като нов отговор, а не като лично съобщение...явно доста хора ни интересува това нещо :cool:Мерси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Ми аз знам доста места, ( в София ) ама най-много има (май) на сточна гара, от колелото към лъвов мост на 50м. в дясно (малко е по навътре). :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

ОК, ще се огледам там, но ако го опишеш малко по-подробно, ще съм ти задължен... значи като врътна на колелото и продължа по Сливница към Лъвов мост, спирам след 50-тина метра.... или поне сещаш ли се коя пряка в дясно е?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Няма пряка. 1ва пряка е Раковска. Просто е по навътре (като безистен)!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net
:cool: OK, мерси. Ще се разходя тия дни да поонапазарувам и ще пусна инфо тук.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki
Отговорено (Редактирано)

здравейте народе, аз съм само от няколко дни тука ма ми става все по-интересно, че сте доста интелигентни и си личи, че сте фенове на марката и разбирате от каручки :whistle: сега на темата: едното е Автосервиз Хеед 91 там имат маркучи на SAMCO (сини), а може и да се поръчат със специален профил ако искате нещо по-особено и го нямат на склад, другото е почти всеки магазин Ауто Плюс, където има маркучи на ролки (Pirelli май бяха) избираш си диаметър и дължина и ти режат, късмет на всички

Редактирано от dancing_niki

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...