doctor 13 #1 Публикувано 5 Ноември, 2008 Продавам 4 броя инжектори 240cc от D16Z6 за 50лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 6 Ноември, 2008 ъп, и малка поправка - инжекторите са от D16A6 нискоомни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
XplodX 1 #3 Отговорено 6 Ноември, 2008 стават ли за 1.4 90коня 6 ген и колко пари ще ми вземат да ги сложат и ще има ли ефект Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doctor 13 #4 Отговорено 6 Ноември, 2008 Стават но понеже са нискоомни ще ти трябва и още една джаджа, но ефект НЯМА да има тъи като твоите 190сс пълнят достатъчно -ако ти трябва по голямо пълнене примерно за около 180к.с. тогава твоите няма да издържат. Не се набутваи.Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #5 Отговорено 6 Ноември, 2008 стават ли за 1.4 90коня 6 ген и колко пари ще ми вземат да ги сложат и ще има ли ефектако съвпадат омовете инжекторите се сменят за 10 мин. и няма смисъл да даваш лев на "майстори". Иначе ако няма да вдигаш коне няма смисъл да ги сменяш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #6 Отговорено 7 Ноември, 2008 ако сложиш по големи инжектори без да се пипа компа ще почне да се дави... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #7 Отговорено 14 Ноември, 2008 up ! цената не е твърда , само работа да свършат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
XplodX 1 #8 Отговорено 14 Ноември, 2008 up ! цената не е твърда , само работа да свършат ми утре ще питам мах туниниг какво ще ми кажат и оп може да ги взема мися да барам компа.как мога да проверя колко са моите и дали не са сменяни каде пише.моля пишете лично Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doctor 13 #9 Отговорено 15 Декември, 2008 (Редактирано) Продавам 4 броя инжектори 240cc от D16A6 нискоомни Редактирано 15 Декември, 2008 от doctor Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове