Jump to content
Karlo_Design

Айде малко нощно каране

Recommended Posts

Разбрахме се с Lazef , Honda killer, Mandylion , Иво и аз да се качим на Витоша да покараме тази вечер. Пътят нагоре е оправен и можем най-накрая да се порадваме на завоите към Златните мостове. Ако има още навити- ще се чакаме между 20.30 и 21.00 ч. на OMV-то на Бояна

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как ... ненормалници!С мойто малко сладко жабе сме на ремонт сега, бяхме с една кола по - малко.Пътя нагоре не е оправен изцяло!Има мноооого големи изрезки на пътя, демек скоро ще е направен, даже да се надяваме и до дни.На 2 места има свлечен път, което прави някои много неприятни изненади в някои моменти. Това, което е ремонтирано от пътя (не е малко), обаче става за каране, и то много приятно каране.Една лада ни мина по пътя все едно бяхме спрели и на "рацерите" естествено им кипна кръвта. Гониха се нагоре като обезумели! Нямам думи, не им е мил живота на тия хора.На Златните мостове спряхме и в мокрия широк участък от пътя там имаше дрифтинг.След това отидохме на Кулата, където беше бая хладно, но пък имаше гледка за чудо и приказ!Абе заслужаваше си, скоро пак ще пробваме.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бройте ме и мен другия път :huh:Иии скорошно оздравяване на жабето :o

Редактирано от Morridina

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Държа да отбележа , че и за мен беше много неприятна изненада единят участък където беше рязан пътя. Предният път когато се качвах, на това място, пътят беше цял . Относно Ладата, едвали някой е настъпвал щото го е изпреварила Лада , а защото пътят предизвиква нездрави желания :(:) . А и няма как на изрязания участък да минеме като с Лада. И все пак Ладичката си вървеше читаво де ;) Аз се изкефих много и нагоре , и надоло , и на Златните , и на Копитото. Нямам търпение пак да го повторим , но този път преди да тръгнем ще ида да проверя пак път :) Специални благодарности на Lazef той знае за какво :)

Редактирано от Karlo_Design

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...