Karlo_Design 0 #1 Публикувано 5 Ноември, 2008 Разбрахме се с Lazef , Honda killer, Mandylion , Иво и аз да се качим на Витоша да покараме тази вечер. Пътят нагоре е оправен и можем най-накрая да се порадваме на завоите към Златните мостове. Ако има още навити- ще се чакаме между 20.30 и 21.00 ч. на OMV-то на Бояна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #2 Отговорено 7 Ноември, 2008 И как беше де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mandylion 2 #3 Отговорено 7 Ноември, 2008 Как ... ненормалници!С мойто малко сладко жабе сме на ремонт сега, бяхме с една кола по - малко.Пътя нагоре не е оправен изцяло!Има мноооого големи изрезки на пътя, демек скоро ще е направен, даже да се надяваме и до дни.На 2 места има свлечен път, което прави някои много неприятни изненади в някои моменти. Това, което е ремонтирано от пътя (не е малко), обаче става за каране, и то много приятно каране.Една лада ни мина по пътя все едно бяхме спрели и на "рацерите" естествено им кипна кръвта. Гониха се нагоре като обезумели! Нямам думи, не им е мил живота на тия хора.На Златните мостове спряхме и в мокрия широк участък от пътя там имаше дрифтинг.След това отидохме на Кулата, където беше бая хладно, но пък имаше гледка за чудо и приказ!Абе заслужаваше си, скоро пак ще пробваме. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #4 Отговорено 7 Ноември, 2008 (Редактирано) Бройте ме и мен другия път Иии скорошно оздравяване на жабето Редактирано 7 Ноември, 2008 от Morridina Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Karlo_Design 0 #5 Отговорено 7 Ноември, 2008 (Редактирано) Държа да отбележа , че и за мен беше много неприятна изненада единят участък където беше рязан пътя. Предният път когато се качвах, на това място, пътят беше цял . Относно Ладата, едвали някой е настъпвал щото го е изпреварила Лада , а защото пътят предизвиква нездрави желания . А и няма как на изрязания участък да минеме като с Лада. И все пак Ладичката си вървеше читаво де Аз се изкефих много и нагоре , и надоло , и на Златните , и на Копитото. Нямам търпение пак да го повторим , но този път преди да тръгнем ще ида да проверя пак път Специални благодарности на Lazef той знае за какво Редактирано 7 Ноември, 2008 от Karlo_Design Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове