Jump to content
Guest iVo_BMW

Бойко Борисов е катастрофирал

Recommended Posts

Guest iVo_BMW

Генерал-лейтенант Бойко Борисов е катастрофирал с личния си автомобил около 14.30 часа на околовръстния път в района на квартал Бояна в София, съобщи Дарик радио.“Ауди"-то на генерала е било ударено от ТИР, който е избягал след инцидента.В момента от полицията издирват камиона, за който се знае, че е червен на цвят.Тежката машина е ударила автомобила на генерала, който според информация на очевидци, вследствие на удара се отклонява и се удря в движеща се по пътя “Шкода”.Няма ранени при инцидента. Колата на Бойко Борисов е най-пострадала при катастрофата, допълват от КАТИзточник: bmwpower-bg.net

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demonaz

Доколкото разбрах генерала е със сътресение на мозъка. Така, че все пак има пострадали.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki

В крайна сметка се оказа че журналистите пак са поокрасили нещата.Бате Бойко е изпреварвал тира и насреща му е излязла Шкодата,за да избегне удара се е закачил странично в тира , но все пак се е ударил отпред вляво в Шкодата.Важното е че няма жертви.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Дали ще му вземат точки на бат Бойко :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Е ... той ТИР-а не е избягал, просто не е усетил удара човека :lol: Полицаи са го спряли малко по нагоре :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

Дали ще му вземат точки на бат Бойко ;)

това е определено добър въпрос !!!4е на мен за пореден път ми взеха талона миналата седмиза (пак преви6ена скорост) дано омбре ми намери наи после спиид сензор 4е така без килметраж направо останах без то4ки :cool::lol::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...