Jump to content
Guest street_fighter

Интересни Факти от Калояново

Recommended Posts

Guest street_fighter

очакваите тези дни филмчета със всички дръпки (около 10) със х-са.Не обичам да говоря вие сами ще видите за какво става въпрос,само ще подскажа че нямаше кола която да го мине.....очакваите скоро филмите :rolleyes::weights:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

очакваите тези дни филмчета със всички дръпки (около 10) със х-са.Не обичам да говоря вие сами ще видите за какво става въпрос,само ще подскажа че нямаше кола която да го мине.....очакваите скоро филмите :rolleyes::weights:

За кой Хикс става въпрос??? , че предпочетох да се надпреварвам с батковците в София :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW

Супер. :cool::beer:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jet li

очакваите тези дни филмчета със всички дръпки (около 10) със х-са.Не обичам да говоря вие сами ще видите за какво става въпрос,само ще подскажа че нямаше кола която да го мине.....очакваите скоро филмите :rolleyes:  :weights:

трябваше някои да накара оня с пазарджишкото БМВ да си махне лепенката ХОНДА КИЛАР или да се пусне с момчето с Х-са.А филмчетата ако искаш можеш да ги пуснеш и в Тунинг бг в темата" за феновете на хонда онли"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

очакваите тези дни филмчета със всички дръпки (около 10) със х-са.Не обичам да говоря вие сами ще видите за какво става въпрос,само ще подскажа че нямаше кола която да го мине.....очакваите скоро филмите :cool:  :lol:

трябваше някои да накара оня с пазарджишкото БМВ да си махне лепенката ХОНДА КИЛАР или да се пусне с момчето с Х-са.А филмчетата ако искаш можеш да ги пуснеш и в Тунинг бг в темата" за феновете на хонда онли"
1 во ако го направя ще ме бамнат щото ще се изядат от яд2 ро не ме обичат много много щото мислят че се фантазирам за хондите 3 то тая тема отдавна я изхвърлиха в кошаа за BMW -то на маврената .....то просто нямаше шанс както всички останали.неговото е 2.0 24в 150 с чип.......!!!!!! КУЦак!!!!чАКАм ДА мИ ДАДАТ ФИлмчЕТАТА ДА ГИ КАчА АмА ЩЕ СЕ ЗАбАВЯ щото са на dvd и ще трябва да ги правя по малки за да ги кача

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jet li

очакваите тези дни филмчета със всички дръпки (около 10) със х-са.Не обичам да говоря вие сами ще видите за какво става въпрос,само ще подскажа че нямаше кола която да го мине.....очакваите скоро филмите :cool:  :lol:

1 во ако го направя ще ме бамнат щото ще се изядат от яд2 ро не ме обичат много много щото мислят че се фантазирам за хондите 3 то тая тема отдавна я изхвърлиха в кошаа за BMW -то на маврената .....то просто нямаше шанс както всички останали.неговото е 2.0 24в 150 с чип.......!!!!!! КУЦак!!!!чАКАм ДА мИ ДАДАТ ФИлмчЕТАТА ДА ГИ КАчА АмА ЩЕ СЕ ЗАбАВЯ щото са на dvd и ще трябва да ги правя по малки за да ги кача
не го вземаи насериозно аз просто много се накефих и затова писах така,а иначе сам наясно какво акане ще има ако го направиш и знам кои мишки ще почнат пьрви.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Е то това на маврената е с нитро. Видях как му го слагаха...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

Е то това на маврената е с нитро. Видях как му го слагаха...

е не знам пич може и да има ама не ми се вярва или поне аз не съм чул щото сякви слухове а никви истини нали знаеш.аз говора достоверни работи,като е толкова отворен маврената що вместо да му се смее не се пусна с на Гълъб X-а

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Щото сигурно му е свършило нитрото.200% съм убеден, че е с нитро защото го видях с очите си как му дупчиха колектора и слагаха директ порт нитро система, т.е. доста сериозна и скъпичка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter
Отговорено (Редактирано)

кажете ми някаде каде да ги кача щото моята директория нещо се е прецакала....даваите предложения,филмчетата са големи

Редактирано от street_fighter

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

качвам едно филмче което намерих случаино,не съм снимал аз така че не псуваите мен.важното е че се вижда истината

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter
Отговорено (Редактирано)

this is how the HONDA doето тукза комент не може и да става дума

Редактирано от street_fighter

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Така и тата сте почнали темата.... някой от пловдивските ни братя ще се наеме ли да отскочи до пистата и да провери дали ще има отворени дни... дати/цени/отстъпки за групови мероприятия и т.н. че оставам с впечатлението че на доста хора им се кара на писта... а не само драг :ph34r: Свиркайте ако разберете нещо и да вземем да организираме единHondaBG Track Day :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest crx-fan
Отговорено (Редактирано)

Както винаги добра идея!!! Да се разходим да видим как се кара на писта!

Редактирано от crx-fan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

слагам сликовете, натягам конитата и съм готов!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

Както винаги добра идея!!! Да се разходим да видим как се кара на писта!

тази неделя ще има драг със сигурност само че е по-късничко...от 18.00 а за пистата май ще има такива дни,но трябва да разуча че още никои нищо не знае.като има първи ще разберете :ph34r::ph34r::wacko:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Аз се заемам със задачата да говоря със собственика и да се организира нещо такова :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest crx-fan

А така знаех че пловдивчани са сериозни!!! Обаче като гледах това дето е снимано направи ми впечатление че само един червен кадет успя да се поопъне на Хондака!!! Явно добре поработило момчето щото всички други CRX-а просто още в началото ги отвяваше! Я като сте били там коментирайте моля!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

А така знаех че пловдивчани са сериозни!!! Обаче като гледах това дето е снимано направи ми впечатление че само един червен кадет успя да се поопъне на Хондака!!! Явно добре поработило момчето щото всички други CRX-а просто още в началото ги отвяваше! Я като сте били там коментирайте моля!

никои не можа да го дръпне ДОРИ И ЧЕРВЕНИЯ КАДЕТ!!! просто явно на филмчето изглежда така но аз бях там и просто никои нямаше шанс

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest crx-fan

Значи внимателно гледах филмчето погледнете го и Вие само кадета се опита да го бори! Не казвам че е бил затова питам защото сте били на място но май от всички конкуренти на CRX-а той вървеше най-добре.Просто на филмчето бялата стрела ги отвяваше още в първите 10-20 метра а тоя пич устиска повече. Затова питам.И кога ще качите и вие филмчета и снимки?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maddog

А тоя CRX случайно да е купен преди няколко месеца от Стара Загора?...(нямах парите,естествено...)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest asen

Ами то последния път си беше отворено за всички мераклии, който искаше се пускаше напълно фрии. Времето го измерваха с хронометър. Предполагам че и сега ще е така. В неделя от 19:00 мисля че ще е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Мен ме интересъва главно другата писта... Драг-ът не ми го вдига много, макар че при липса на друго и това става.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

според мен днес няма да има нищо там щото много вали.....остава за другата неделя предполагам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

заради дъжда тази неделя не организирахме сбирка в Пловдив, но ако искате да пуснем тема за следващата неделя.........и от полигона може направо за Калояново :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

заради дъжда тази неделя не организирахме сбирка в Пловдив, но ако искате да пуснем тема за следващата неделя.........и от полигона може направо за Калояново :angry:

Давай Майна :blink: тъкмо можем с тебе да пробваме и колите си на писта :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Абе ще ме извинявате, че се изкавам малко неподготвен. ;) Но къде точно в Калояново се намира тази писта? Нова ли е? До колкото разбирам е частна и достъпа не е особено свободен през повечето време. Още какво представлява в общи линии, една писта ли е, няколко ли са? Дайте ми кратко описание. То аз като се прибера определено ще мина, да я видя и сам, но за момента нямам тази възмойност, пък ми е любопитно! ;-)) :rolleyes: Ами мерси предварително, а като има пак подобни събития, споделяйте пак тук.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...