Jump to content
c0mmand3r

Странно поведение след автомивка ..

Recommended Posts

Привет , колеги. От скоро съм собственик на купе 5та генерация с споменатия по горе мотор , първите ми впечатления от колата са просто страхотни , тия дни я постягам , обслужвам и прочие , и вчера реших да отида на мивка и да и измият мотора . Измиха го те , запалих и се прибрах всичко ок , оставих дори капака отворен цял ден на слънце за да си съхне ако има нещо мокро. Тая сутрин отивайки на работа ми направи впечатление ,че колата на 1ва или на 2ра като и подам повече газ и забива муцуна , вместо да поеме , връщам газта и подавам плавно и всичко е ок. Къде да търся проблема евентуално , мисля си че проблема е в тоците някъде , дали бобина , дистрибуторна капачка или свещ ? Всякакви предложения и идеи са добре дошли Поздрави :c0mmand3r

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

защо не си свалиш кабелите на свещите да видиш дали няма овлажнено потях.. и от там да идва проблема .макар че щом си я карал вече няколко пъти би трябвало влагата да се е изпарила...честито за хондата чакам те в бургас да доидеш някои път да с видим:D:(а да не си ли чувал че двигател не хубаво да се мие ;)

Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...