Jump to content
Guest manniakk

Honda Civic Tuning

Recommended Posts

Guest manniakk

Hi момчета, карам honda civic 1997 hatchbag и от едно известно време се опитвам да и намеря някакъв тунинг (бели странични мигачи, кристални стопове, други фарове, брони, прагове)... само че точно за моя модел няма почти нищо (този с високия стоп). Та въпроса ми е ако знаете каде в София продават тунинг за такава хонда ще съм ви много благодарен.P.s. по принцип в сайтове за тунинг извън българия съм виждал мн работи евтино....(кристални стопове на eurolight за 100$ Angel Eyes фарове за 200$) а тука един ми искаше 400 лв за некви умрели стопове :ebanjeee:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

виждал мн работи евтино....(кристални стопове на eurolight за 100$ Angel Eyes фарове за 200$) а тука един ми искаше 400 лв за некви умрели стопове :ebanjeee:

А с доствките смятал ли си ги :evil: Ела на Симеоновко шосе 86 има и фарове и стопове и кристални мигачи и тунинг и т.н :evil:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest FrAnTiC

виждал мн работи евтино....(кристални стопове на eurolight за 100$ Angel Eyes фарове за 200$) а тука един ми искаше 400 лв за некви умрели стопове ;)

А с доствките смятал ли си ги ;)

Ела на Симеоновко шосе 86 има и фарове и стопове и кристални мигачи и тунинг и т.н ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Made in Turkey ;););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest La4o

Да наистина на Симеоновско шосе има и фарове и други работи. До колкото сам запознат предните фарове са по около 200 лв единия

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zaro

Това са цени турските,които се потят и палнят с вода и светят като жигулови! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Това са цени турските,които се потят и палнят с вода и светят като жигулови! ;)

<{POST_SNAPBACK}>

В малка грешка от USA са! А и между другото съм забелязал че повечето се потят зависи от уплътнения и т.н ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...