Guest manniakk #1 Публикувано 23 Юни, 2005 Hi момчета, карам honda civic 1997 hatchbag и от едно известно време се опитвам да и намеря някакъв тунинг (бели странични мигачи, кристални стопове, други фарове, брони, прагове)... само че точно за моя модел няма почти нищо (този с високия стоп). Та въпроса ми е ако знаете каде в София продават тунинг за такава хонда ще съм ви много благодарен.P.s. по принцип в сайтове за тунинг извън българия съм виждал мн работи евтино....(кристални стопове на eurolight за 100$ Angel Eyes фарове за 200$) а тука един ми искаше 400 лв за некви умрели стопове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #2 Отговорено 23 Юни, 2005 виждал мн работи евтино....(кристални стопове на eurolight за 100$ Angel Eyes фарове за 200$) а тука един ми искаше 400 лв за некви умрели стопове А с доствките смятал ли си ги Ела на Симеоновко шосе 86 има и фарове и стопове и кристални мигачи и тунинг и т.н Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest My Honda #3 Отговорено 27 Септември, 2005 http://www.sparco.it/catalogo/PubHomePage....g&codLingua=ENG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest FrAnTiC #4 Отговорено 27 Септември, 2005 виждал мн работи евтино....(кристални стопове на eurolight за 100$ Angel Eyes фарове за 200$) а тука един ми искаше 400 лв за некви умрели стопове А с доствките смятал ли си ги Ела на Симеоновко шосе 86 има и фарове и стопове и кристални мигачи и тунинг и т.н <{POST_SNAPBACK}> Made in Turkey Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest La4o #5 Отговорено 27 Септември, 2005 Да наистина на Симеоновско шосе има и фарове и други работи. До колкото сам запознат предните фарове са по около 200 лв единия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zaro #6 Отговорено 27 Септември, 2005 Това са цени турските,които се потят и палнят с вода и светят като жигулови! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #7 Отговорено 27 Септември, 2005 Това са цени турските,които се потят и палнят с вода и светят като жигулови! <{POST_SNAPBACK}> В малка грешка от USA са! А и между другото съм забелязал че повечето се потят зависи от уплътнения и т.н Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове