DeLSoL 1 #1 Публикувано 1 Ноември, 2008 Не сам напално сигурен,но си мисля,4е на англичанките са си п28,а за твоята хондичка мисля,че ще си и пасне наи много твоито си еку...прави каквото ще правищ и накрая си направи чип при заваршен автомобил...Аз така ги виждам нещата,може и да греша... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pano 24 #2 Отговорено 1 Ноември, 2008 малеее ако се окаже 4е моето ЕЦУ е П28 как 6тях да хлътна 400лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kalmara #3 Отговорено 2 Ноември, 2008 P28 е фабричния комп на едноваловите втеци - D16Z6/7/9. Англичанките са обд2 и би трябвало да е някъф друг... Ако взимаш Y8, ще може да върви и с неговото си ецу, ще може да върви и с п28-ца. Разликата е, че неговото оригинално не може да се чипва (не е невъзможно, но погледнато от икономическа гледна точка - няма смисъл), п28 е по-добрия вариант. п.п. Само не разбрах последно ... нов двигател ли ще взимаш, или просто искаш да си смениш ецу-то? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest KU4E_DUX #4 Отговорено 2 Ноември, 2008 Първо колега твоя комп предполагам на колата ти е п28 но след 96г комповете стават обд2 т.е. други куплонзи и от тук на татък ако си купиш п28 ,а то ти е не ,че е някакъв страшен комп ами просто подлежи на настроика т.е. чипосване и за това трябва да е преди 96г. А неси мисли ,че си купуваш друг комп и аидееее 15 коня от горе . Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest pano #5 Отговорено 2 Ноември, 2008 Не няма да сменям двигател а само Ецу-то,зна4и ако 6те взимам да е от Д16З6 и наистина то бе6е ОБД-1,от Д16Y8 6те ми вър6и работа колкото и моето си доколкото разбрах.Така сега ако взема това ЕЦУ трябва ли да му търся куплунги не6то,инсталаций,как 6те го вържа към моята Хонда?И не е ли твърде скъпо 190евро? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pano 24 #6 Отговорено 2 Ноември, 2008 Да,мисля да сменям главата(каквато песва,незнам о6те от къв мотор 6те е) заедно със всмукателните колектори и тогава 6те 4ипвам,разбрах 4е това ЕЦУ лесно се настройва и 4ипва.Май 6те прежаля 4 стотака. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kalos #7 Отговорено 2 Ноември, 2008 от ebay.com са по $100 за чипването питай 1net.На мен комп и преходник от обд2 към обд1 ми излязаха 350лв с доставка до БГ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #8 Отговорено 3 Ноември, 2008 kalos, този преходник който си взел (OBDIIb->OBDI) провери ли дали става на твоята кола?и малко оффтопик, ти ли си ми оставил една П28-ца при джони? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalos 37 #9 Отговорено 3 Ноември, 2008 както вече стана ясно аз съм ми само по снимки съм го гледал все си мисля, че имам късмета да съм го уцелил. а и една корекция преходника е OBDIIa>OBDI /ако не ме лъже паметта/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове