Jump to content
Guest M.R.Tuning

Втората клапа на Карба

Recommended Posts

Guest M.R.Tuning

Та имам си аз една Д13-ска 5-та ген смея да твардя че си варви доста добре за моторчето искарва добар палар но чак след 4 500 оборота когато се отвори втората клапа на карба доли може да се смакне тази граница да кажен на 3 000 оборота !!! да стане Д13-ската малко по игрива :rolleyes: за сега с 15-ски джанти ми е дала 10.9 от 0 до 100 искам да смакна още Да видим дали има зарибени на Карбовете

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

НА ЛИЧНИ :dry:

На лични?Ще му продаваш откритията си ли?Или само вие двамата трябва да знаете това?@M.R.Tuning, има цяла тема за това какво можеш да направиш по d13b2, с преведен немския тунинг гайд, който е из нета, една от нещата, които се правят там е именно по-ранното отваряне на втората дросел клапа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

НА ЛИЧНИ :dry:

На лични?Ще му продаваш откритията си ли?Или само вие двамата трябва да знаете това?@M.R.Tuning, има цяла тема за това какво можеш да направиш по d13b2, с преведен немския тунинг гайд, който е из нета, една от нещата, които се правят там е именно по-ранното отваряне на втората дросел клапа.
Тунинг гаида го имам интересуваме някой който ги разбира или е правил нещо подобно какво ще каже

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M.R.Tuning

бреииииии няма ли разбирачи на карбове

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found