Jump to content
Guest Vmax

Honda 2005 Vtec Motor Show

Recommended Posts

Guest Vmax
Публикувано (Редактирано)

Здавеите искам първо да се извинина на модераторите,ако темата не е за тук :evil:!!! Та по темата това филмче е много готино има много гонки с любимата марка,а и много добре изглеждащи предсатвители на марката :ebanjeee: Гледаите го предполагам че ще еи заинтригува :evil: Ето и линк-а - http://www.arenabg.com/details.php?id=9885

Редактирано от Vmax

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vmax
:evil: Да имах такива,опасения,но реших все пак да я пусна :evil: ,нека модераторите да я заключат и още веднъж сори :(
Намерих и още нещо интересно няма да коментирам,садържанието за да не подведа някой,но ще кажа,че има драг,дрифт и всичко свързано със street raceing-a тъй,че който му се строи добро нека да го гледа.Дано ме извините,ако отново дублирам някоя тема :ebanjeee:http://www.arenabg.com/details.php?id=10579

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Има много интересни неща по торентите. И по мулето, ако някой има търпение да търси и да сваля с месеци.На нас като Хонда манияци най-много ще ни харесат предаванията на Best Motoring International - не знам какви са им връзките с ХОНДА, но определено са пристрастни. Което за нас е още по-добре :-DВъв всеки епизод присъства поне по една Хонда, интересни състезания на писта броня-в-броня или по тесни планински пътчета -- поне за шоуто си заслужава да се видят!На мен лично повече ми харесват Top Gear, английско предаване по BBC, въпреки че и те са националисти и от английското по-добро нема ...Доста неща съм изпосвалил, към 200 CD-та трябва да са станали с филмчета с коли, доста неща и има и по БГ торентите ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...