Jump to content
Guest group4dam

Момчета изневерих й

Recommended Posts

Guest group4dam
Публикувано (Редактирано)

Колеги да си призная Изневерих на марката --- купих си още една кола ---------- не се сдържах!!! !!!не е хонда но е манияToyota Corona salon 1.8 SE_X -- aaaa 1981г. - 100-115 к.с.Десен волан, автоматик, климатроник !!!, масажор на седалката, ел.огледала, двувратка, врати без рамки, черна перла металик, ----> на 73 000 км. РЕАЛНИс резервни фарове, стопове идр. нови гуми и прочиеПича е мъж на моя колежка -- капитан в България е за 1 месец в годината и отива на почивка с нея. Купил я от Япония 1989г. на 24000 км. ето снимки, моята не е такава ---- ако беше..... 1775 кубика --- 165 коня --- той мислил да вземе тоя модел с турбо но била много карана ----->ТУКА:dunno:Още веднъж извинявам се на модераторите

Редактирано от group4dam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Честито! :dunno:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

абе кажи пробва ли я за дрифт щото ми напомня малко на една друга-Corolla ae86 май така и беше модела

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

да знам я тая, но още не съм --- нямам време покрай тия избори ,но след тях няма прошка -- ебати танка -- как се реже --- има един КОП до скоростната кутия като го натиснеш --- не знам какви клапи отваря ама троши врата Но гори 12 бенз :( ----> явно ще я ползвам само за чукане :ebanjeee::evil::evil:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki

Но гори 12 бенз :( ----> явно ще я ползвам само за чукане  :ebanjeee:  :evil:  :(

Явно изневерите излизат скъпо :D:D Честито :evil:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tirex

ЧЕСТИТО!!!12разход не е впечатляващ,пък и мотора и да не е 1.1.Ше ми е много интересно да я видя.Да си я караш със здраве и кеф!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Ха честита да ти е :evil: Пак добре че не е Фиат Темпра Комби... :ebanjeee:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam
Отговорено (Редактирано)

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, има да ме подиграваш с тая Темпра :D , но тогава се вслушах в съвета ти и не съжалявам ---- То аз и без това винаги съм искал да карам Хонда !!!Ей сега карах Опел Тигра -- 1.6 с чип ---- ебати дървото :DSpecial tanks for ADH-HondaA Тойотата ще я видите на лятната среща по морето :ebanjeee::evil::evil::(:( АЙДЕ ЛЯТНА СРЕЩА

Редактирано от group4dam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rebel

Честито! :evil: Имам един откачен бра'чет, който кара повече от 10години подобно бижу и не ще и да чуе за друга:Toyota Chaser ,2.0, 6 цилиндрова - МАНИЯ :ebanjeee::evil: мога да те свържа, ако имаш няк'ви въпроси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Я моля те дай телефон --- че нямам огледала -- изкормили му гиа са ел. , но дупките за тях са китосани щото няма!!!но ако намеря -- слагамЩе съм ти благодарен Жоро

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin
Отговорено (Редактирано)

Абе мания са си тия моделчета, дето са само за японския пазар.Нямаше да е зле и тука да се предлагат EK9-ки, DC2-ки или Corolla AE86 (между другото на Симеоновско Шосе има една AE86-ца, но едва ли е в движение) :evil: Да не говорим за това, че японците "обрязват" по няколко коня на двигателите, които се предлагат извън територията им :ebanjeee: П.П. Честита да ти е новата придобевка. На външен вид ми допада :evil:

Редактирано от TheDevilTwin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam
Отговорено (Редактирано)

Независимо от всичко аз си оставам ХОНДА-МАНЯК ::::::::::::::::нейде из форума на Тойота ::::::::

group4dam

Местожителство: Varna

Пуснато на: Чет Юни 23, 2005 10:34 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

malko info za maslata: http://forums.hondabg.com/index.php?showto...,маслото

V foruma na honda ima stra6no mnogo informaciq tehni4eska:

www.hondabg.com

o6te: http://forums.hondabg.com/index.php?showto...,маслото

http://forums.hondabg.com/index.php?showto...,маслото

Който си мисли че щастието не се купува с пари не знае къде е магазина на Хонда

punkara-модератора

Местожителство: florenzia, italia

Пуснато на: Чет Юни 23, 2005 2:14 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

abe hondajiyata si e hondajiya

www.iue.it/Personal/Researchers/ae86_project1/bg.htm

:ebanjeee::evil::evil::(:(:D

Редактирано от group4dam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

4естито наистина я много маняшка но не е ли много особено с тоя десен волан

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

A be първия ден карах в насрещното :ebanjeee: ама вече взех да свиквам Кофти е че ту сядам на Хондата, ту на Тойотата и лоста за мигачите са наопъки и обикновенно вместо мигач --- чистачки. Днес на бензиностанцията научих че падат и малките джамчета отзад ------ голяма гъзария!!!Благодаря за пожеланията колеги,дано скоро да ми честитите NSX :evil:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Баси мамата ! Това е в България поне от 15 години, съдейки по регистрацията... :ph34r:

Ама интериора е уникален за такава стара кола - с тия екстри....

Уникално яко изпълнение е !!!:wacko:

Какви пари я взе, ако не е особено голяма тайна ? :ph34r::o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

ми той я е вкарал от Япония 1989г.да ги наречем смешни парите --- но тя ми е обещана от отдавна. Само чаках :ph34r:а за салона нямам думи --- небесно син--- не е пушено вътре, но най-хубавото е че е нова -- на 24 000км. я е взел, а сега е на 73 500 ---- а бе - моряк :ph34r:В тойота-форума я обявиха за най-уникалната кола в форума. Ако имаш път към Варна ще те разходя --- малко Gang-bang stile

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Аз имах честа да и се насладя отблизо и потвърждавам че е уникална и мнооооо яка.Да не забравиш че си ми обещал да и пилна гумите поне веднъж :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Заслужаваш аплодисменти! :ph34r: Някой ден да си надделея с парите и аз ще си взема някоя АЕ86-ца да си я точа като пънки ... или ... в краен случай може и някой РЕКС :wacko::ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest crx-fan

Честито!!! Ми маняшка кола е наистина! Е дано по-скоро се сдобиеш с NSX !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Заслужаваш аплодисменти! :) Някой ден да си надделея с парите и аз ще си взема някоя АЕ86-ца да си я точа като пънки

И аз искам такава с 4A-GE надлъжно разположен мотор,задно предаване и.....красота и шоу по пътищата.Само че Дидко нали се сещаш че такива бижута рядко се срещат запазени.Иначе съм ЗА :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest THUNDER

ЧЕСТИТО колега :) !Тая Тойота съм я виждал нееднократно из Варна и само мога да се радвам, че е попаднала в ръцете на истински фен :) !Сега остава с помощта на пичовете от Тойта форума (най-вече punkara и jamie) да пльоснете след време едно 3-литрово шестаче от стара Супра или пък една турбаланка ;);) - е ТОГАВА това ще се превърне не само в средство за "изчукване" :) , а и в "наказателна единица" ястаро японско желязо ;);) :

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

еех, пичове, не мога да се сдарйа да не кажа че събудихта позадрямала болка по тази марка !Честита да ти е и да си я караш със здраве ! Аз лично твърдо съм решил скоро да се сдобиа с една АЕ86-ца ! Акорда е хубава ,комфортна кола , но просто на моменти ми липсва тръпката да се изрежа подобаващо на някой път. Но както каза колегата, тези коли е почти невъзможно да ги намериш в ако не добро то в прилично състояние ткъм ръжда ! иначе по-новите генерации 4А-ГЕ са с маслено охлаждане на буталата и са изключително здрави !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Колеги оправих и климатроника - изпускаше фреона от прозорчето на филтъра- и сега вътре е зима навява снежец, но на отиване за Китен на 60 км. от Варна се разтрака нещо ??????????????????? Мисля че е клапан. отначало леко после по-силно докато не започна да работи като ДИЗЕЛ. Бавно-бавно се прибрах и си взех надеждната Хонда -- като се върнах в Неделя я запалих - все още чукаше ,но постепенно отслабна и накрая спря ????????? Поразтрих я малко из града --- еми не се чува ????????? Имате ли идеи какво може да е ?????? Нашия член и на Тойота ugabuga каза че клапан трака докато загрее колата, а не след като загрее.Да не би пружинката да не връща клапана и гърбицата да го удря - ама защо не го прави постоянно?????Няям идея, но ме притеснява?Ако може някой да помогне ще бъда задължен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...